„Ливърпул“ получиха тласък в борбата за подписа на Алисон

3
336
Добави коментар

Ако се вярва на последните слухове, отборът на „Ливърпул“ е получил тласък в борбата за подписа на вратаря на „Рома“ Алисон, след като се появиха твърдения, че италианският клуб е идентифицирал заместник на бразилеца в лицето на стража на „Дженоа“ Матия Перин.

Според информация, идваща от Италия, Перин може да осъществи своя трансфер в посока „Стадио Олимпико“, което ще проправи пътя на „Ливърпул“ да направят оферта за 25-годишния футболист.

Твърди се, че „Рома“ искат повече от 70 милиона паунда за трансфера на Алисон, но според достоверни източници, близки до „Анфийлд“, „Ливърпул“ смятат тази сума за твърде висока.

Вратарят на „Стоук“ Джак Бътлънд остава в радара на мърсисайдци, като отпадането на „грънчарите“ означава, че ще бъде привлечен по-лесно, тъй като цената му ще бъде по-ниска. Не е ясно обаче дали Бътлънд ще иска да бъде номер 2 на „Анфийлд“, особено след желанието му да се наложи в английския национален отбор.

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп трябва да намери заместник на Симон Миньоле, който ще напусне през лятото, ако си намери нов клуб.

„Ливърпул“ са свързвани с редица вратари, но феновете на „червените“ е добре да обръщат внимание на слуховете около Алисон и най-вече около Бътлънд.

По всичко изглежда, че интересът на „Ливърпул“ към вратаря на „Реал Мадрид“ Кейлор Навас е приключил.

Коментари