Efbet ръководство за регистрация

1
308
Добави коментар
sapa84
sapa84

Efbet ръководство за регистрация

5 (100%) 1 гласа

Ръководство за регистрация, депозиране и поставяне на залог в Efbet

Платформата за залози на Efbet работи по стандартен начин, който е добре познат на всички играчи с опит в онлайн букмейкърите, но, ако никога до момента не сте поставяли залози онлайн, ще ви бъде изключително полезно да прочетете тази статия, след което няма да имате никакви проблеми с играта си в най-популярния роден букмейкър!

Ръководство за регистрация в Efbet

Регистрацията във всеки един букмейкър, включително и в Efbet, става като се попълни специален формуляр. В Ефбет, формулярът е разделен на две части – “Данни за акаунта“ и “Лични данни“.

Отворете формуляра като кликнете на “Регистрация“ (бутон, който ще видите в дясната част на сайта) и в браузъра ви ще се отвори първата част – “Данни за акаунта“. В тази част от бъдещия клиент се изисква да избере:

Потребителско име, което е свободно
Парола, която включва не по-малко от 6 символа и не повече от 20
Код за сигурност, който трябва да включва точно 4 цифри
Електронна поща

След това, продължете към втората част – “Лични данни“ – и там ще видите следните полета за попълване: адрес, език, пол, националност, телефон, имена, рожденна дата, номер на личната карта и валута.

Когато приключите с попълването и на този етап, букмейкърът автоматично ще изпрати на електронната поща, която сте въвели в първата част на формуляра, писмо с линк за активиране на сметката.

Ръководство за депозити и тегления в Efbet

Ефбет прави всичко възможно да направи депозитите и тегленията си максимално достъпни, включвайки всички най-популярни разплащателни методи сред българските граждани. Благодарение на това, ще можете да вкарвате и изкарвате пари от сметката си в букмейкърската къща използвайки някой от офисите на EasyPay, които са повече от 2 000 в страната, по банков път или чрез банковите кати Visa, MasterCard и Maestro или чрез онлайн сайтовете за разплащания Epay.bg, Skrill. Neteller и ecoPayz.

Като изключим преводите по банков път, всички останали разплащателни методи имат еднакви минимални ограничения за депозит и теглене – 10 лв. за депозит и 30 лв. за теглене. Ако искате да използвате банковите преводи за транзакциите, ще трябва да депозирате най-малко €10 и да теглите най-малко €125.

За да депозирате, от вас се изисква да влезете в сметката си и да потърсите линка “Депозит“ в горния десен ъгъл на страницата. Там ще имате възможност да въведете сумата на превода и да изберете един от изброените методи за разплащане. След това, в зависимост от метода, който сте избрали, ще получите допълнителни указания за процеса.

Ръководство за поставяне на залог в Efbet

Нищо не е по-лесно от поставянето на залог в Efbet. В сайта има десетки хиляди различни възможности за залог и вие можете да изберете всяка една от тях, като просто натиснете върху нея.

Когато изберете даден залог, например “Над 2,5 гола“ на някой футболен мач, той автоматично ще бъде добавен към т.нар. “Талон“, намиращ се в дясната част на страницата.

Системата на българския букмейкър позволява поставянето както на единични, така и на множествени залози. Ако искате фишът ви да включва само добавения “Над 2,5 гола“ залог, можете още сега да въведете в талона сумата на залога и да го поставите. Ако искате да включите към него още селекции, продължете да разглеждате програмата и да добавяте мачове.

Посети Efbet
Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.