WinBet Ръководство за регистрация

1
281
Добави коментар
sapa84
sapa84

WinBet Ръководство за регистрация

5 (100%) 6 гласа

Ръководство за регистрация, депозиране и поставяне на залог в WinBet

Платформата на българския букмейкър WinBet е направена така, че дори и най-неопитните играчи да нямат проблем с използването й. Всичко е разположено и направено достатъчно интуитивно, така че да успеете да се ориентирате в обстановката още с първото си влизане в сайта. Все пак, за да може със сигурност да нямате проблеми с използването на услугите на Уинбет, препоръчваме ви да прочетете кратките ръководства за създаване на сметка, извършване на транзакции и поставяне на залози в родния хазартен оператор.

Ръководство за регистрация в WinBet

Само след създаването на регистрация ще имате пълен достъп до всички услуги и функции на оператора. Това, което можете да правите преди регистрирането, е да разглеждате различните хазартни предложения, за да видите дали ще ви харесат, но не и да залагате на тях.

Откриването на сметка става възможно от бутона в зелен цвят “Регистрация“, който е разположен точно до бутона “Вход“ горе вдясно на вашите екрани. Там ще откриете стандартна бланка за регистрация, разделена на две части:

Лични данни – В първата част ще откриете полета за вашите три имена, гражданството ви, телефонния ви номер, полът ви и вашето ЕГН.
Профил – След това от бъдещия потребител на услугите в WinBet се изисква да избере потребителско име и псевдоним (разликата между двете е, че първото се вижда само от вас, а второто – от всички останали), въпрос + отговор за сигурност, парола, имейл адрес и валута за игра (евро или лев).

Единственото, което ви остава след това, е да се логнете в електронната си поща и във входящата си кутия да потърсите писмо от WinBet, в което ще видите линк за активиране на сметката.

Изпълнявайки и тази стъпка, регистрацията ви вече е готова!

Ръководство за депозити и тегления в WinBet

Само от 5 начина за депозиране и теглене можете да избирате в WinBet, докато други оператори предлагат десетки опции, но хубавото е, че това са безспорно петте метода, които са най-използвани от играчите от България. Те са и също така достатъчно разнообразни, така че всеки играч да може да намери удобна възможност.

Ако не обичате онлайн преводите, можете да използвате за транзакциите си клоновете на EasyPay и CashTerminal. Трябва да имате предвид само, че от Кештерминал устройствата е възможно да бъдат правени само депозити, но не и тегления. Минималната сума на депозита в Кештерминал е 10 лв., като същата е и в EasyPay. Ако искате да направите теглене чрез EasyPay, трябва да имате поне 30 лв. по сметката си.

Друг вариант за офлайн депозити и тегления е банковият превод, при който минимумът за депозит е 10 лв., а за теглене – 30 лв.

Ако предпочитате да направите депозит без да излизате от вкъщи, можете да използвате за целта кредитната/дебитната си карта или Epay.bg. И при двата варианта имаме отново 10 лв. минимален депозит и 30 лв. минимална сума за теглене.

Ръководство за поставяне на залог в WinBet

Още по-бързо и лесно от регистрирането и депозирането е поставянето на залог в българската букмейкърска къща, като този процес отнема буквално секунди. Ето как се правят залозите стъпка по стъпка:

1. Намира се желания залог (или залози) и се натиска върху него.
2. Въвежда се сумата на залога в полето “Залог“.
3. Натиска се бутона “Заложи“, с който се официализира залога.

Посети WinBet
Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.