SC 1 EASYFIX: Топ резултат в джобен формат

1
188
Добави коментар

SC 1 EASYFIX: Топ резултат в джобен формат

Уредът за почистване на пара SC 1 EasyFix е идеалното решение за почистване на малки площи. Той се превръща от ръчен уред в парочистачка за под само с едно щракване, като просто свързва дюзата за под. Колкото по-голям е конвенционалният чайник, Идеално се побира в кухненски шкаф или в шкаф за баня. Затова е подходящ за домакинства с малко място за съхранение и въпреки това покрива всички области на приложение на големите си братя и сестри от сериите SC.

 

 

Уникално почистващо решение за малки площи

SC 1 EasyFix е мощен и ефективен помощник: След време за отопление от само 3 минути може да се работи при налягане от 3 бара. На разположение на място, уредът е подходящ и за кратки периоди на ползване от време на време. Подобно на всички парни почистващи препарати Kärcher, малкият модел постига и хигиенна чистота без никакви почистващи препарати. Едно научно изследване потвърждава, че парострунители Kärcher премахват 99,99% [1] от всички нормални домашни бактерии.

 

Уредът за почистване на пара, който тежи само 1,5 кг (без вода и принадлежности), може да се използва като универсален ръчен уред с аксесоарите, включени в обхвата на доставка. Подробната дюза и кръглата четка се използват за фуги или фитинги, ръчната дюза за плочки или работни плотове и дюзата за мощност за упорити покрития. Благодарение на възможността за свързване на подовата дюза, може да се използва и като парна машина.

 

[1] При цялостно почистване с парна машина Kärcher 99,99% от всички обикновени домашни бактерии ще бъдат убити на обикновени твърди повърхности на домакинството.