Хороскоп и тото: Разберете кои дни и числа ви носят късмет

1
356
Добави коментар

Какви са шансовете да спечелите от лотарията или от тото? Хороскопът може да ви помогне да разберете кой е вашият щастлив ден и кои числа могат да ви донесат късмет.

Овен

Овните обичат да играят игрите на късмета и лотарията не е изключение. За тях е добре да попълнят своят фиш във вторник, тъй като това е техен щастлив ден. Числата да се избират безгрижно, тези, които им дойдат на ум. Представителите на тази зодия обикновено избират тяхната дата на раждане или поредността на буквата в името им. Те винаги ще изберат 1, като може също да бъде част от числата 11, 21, 31. Те няма да повторят числото от не-спечелил фиш.

Телец

Телеца иска да спечели, но всъщност не разчита на това. В момента, когато попълват фиша, Телците смятат, че инвестират парите в загуба. Номер 13 няма да им донесе късмет, но се смята, че 25 излъчва сила. Почти винаги включва неговия/нейния номер на къщата, а ако е много малка или голяма цифра, Телецът ще го раздели. Номерата, които ще избират, често са едни и същи от седмица на седмица, което доказва постоянството на този знак. Добър ден е сряда.

Близнаци

Лотариите и хазарта са вълнуващи и Близнаците със сигурност ще участват. Цифрите, които биха им донесли късмет и печалба са тези от сметката в супермаркета. Те се добавят, разделят, изваждат и умножават и се получава печелившото число. Въпреки това, Близнаците остават верни на едно число – 2. Този номер в различни комбинации е винаги на тяхна страна. Добър ден за тях е петък.

Рак

Ракът не вярва в лотарията, но все пак ще попълни свой фиш. И въпреки невярването, той има план как да похарчи евентуалната награда. Добре е да избере цифрата на датата на своето раждане, на своите партньори, деца, родители и приятели. Някои цифри може да се разделят на части, например, ако измине 214 км път, Ракът избира 2 и 14. Добър ден е понеделник.

Лъв

Лъвът е щастлив, и защо да не е щастлив, когато става въпрос за тото? Когато Лъвът попълва фишът, добре е да го прави с “своите” числа: неговата дата на раждане, неговите регистрационни табели, неговия размер дрехи, височината … Късметлийски цифри на Лъвовете са 3, 33, 7 и 35. Ако изберат 13, или става въпрос за грешка или нещо интересно се е случило на този ден. Добър ден е събота.

Дева

Девите не вярват в съдбата, но ще попълнят фиш за джакпота. Девите го правят от време на време, не системно. Те логично и методически, непрекъснато издирват числата. Те предполагат, че най-рядко падащите се числа, трябва да се появят отново. 4 трябва да бъде между тях. Девата не бърза, ако отидете на почивка или на дълъг път, тя ще попълни своят фиш няколко седмици предварително. Девите са добродушни и няма да съжаляват, ако загубят. Съветваме Девите да използват своя щастлив номер 4 в различни комбинации. Добър ден е сряда.

Везни

Хората, родени под знака на Везните, искат да живеят на макс, но са наясно, че това не винаги е възможно. Те не обичат да взимат пари назаем. Това може би е причината, поради която играят игри на късмета, опитвайки се да получат нещо. Везните трябва да избират числа, които изглеждат добре и хармонично, когато са изписани. Везните мислят, че цифрите 11, 22 и 44 са хубави номера и обикновено
се появяват в техните фищове. Тези цифри им носят късмет. Везните имат свой таен начин на избиране на числа, например, броят на венчелистчетата на цветето в стаята си. Или сумата, която е платена за подаръка на обичаната личност. Добър ден е петък.

Скорпион

Скорпионите искат да знаят и мислят, че трябва да бъдат сред тези, които побеждават. Те са алчни, така че малка или случайна печалба няма да ги задоволи. Всъщност, те искат с всеки билет или фиш да бъдат победители. Избират числа, които си мислят, че никой друг не е избрал по-рано. Скорпионите е добре да заложат на 4 и 5, или 19 и 21, тъй като се предполага, никой друг не го прави. Цифрата 7 трябва да бъде на техния фиш. Да не се колебаят да избират числа, които “носят нещастие”, като 13 или 7. Добър ден е сряда.

Стрелец

Стрелецът често печели от лотарията, а когато загуби, това не го притеснява. Стрелците мислят, че всяко число в билета трябва да има някакъв смисъл. Това са почти винаги числа, които обозначават историята по някакъв начин: датата на голяма битка, или някои големи важни исторически дати. Стрелецът трябва често да използва цифрата 9. Може да използват използват номера, които представляват важни събития в живота им, каквато е датата на първата им целувка, или датата, когато са тръгнали на училище. Тези числа ще им донесат късмет. Добър ден е вторник.

Козирог

Хората, родени в този знак обикновено са много рационални. Козирогът знае кога е точното време и кога шансовете не са в тяхна полза. Въпреки това, те ще попълнят фиша внимателно. Добре е да изберат числата, които имат значение в науката, например, височината на планина, дълбочината на море и др. Добър ден е вторник.

Водолей

Водолеите мислят, че всеки, когато-тогава ще спечели от лотарията. Затова те ще попълнят билета ексцентрично. Това е, което са те. Добре е да избират числата на случаен принцип. Понякога това ще бъде времето или датата, която означава нещо за тях. Те няма да изберат едно и също число няколко пъти, тъй като това е скучно. Те искат да преброят стълбите в дома си или да помолят някой да каже някое число. Този избор на числа е и правилният за тях. А след това попълненият фиш бързо и лесно ще чака наградата. Добър ден е четвъртък.

Риби

Рибите се надяват, че ще спечелят от лотарията, но не знаят какво биха правили с печалбата. Рибите са суеверни, когато става въпрос за щастие. Кое число да изберат? Това, което им е донесло късмет и по-рано, разбира се. Добре е да изберат датата на която са получили работа, например. Рибите обикновено сънуват числата и ги записват, когато се събудят. Те също биха им донесли късмет. Добър ден е сряда

loading…