Обявиха българка за най-красивата футболна съдийка на Балканите! Вижте я!

1
136
Добави коментар

Момиче от Карнобат попадна в класация за най-красивите футболни съдийки в света.

Рени Радева напредва устремно с байрака край терена, но освен това не забравя и модния подиум. 20-годишната дива се подвизава успешно по игрищата в Югоизточната В група и бургаската окръжна лига. Прелестта на Рени не остава и в конкурсите за красота. Тя е №2 в конкурса за Мис България през пролетта на 2016 г. Няколко месеца по-късно става и Мис Кралица на Бургас.

За съжаление, крилата мисъл на Елин Пелин: „Ако в България се роди гений, то това ще бъде геният на завистта”, важи и за Рени Радева. Преди година злосторници извадиха серия от голи снимки, които се приписват на красавицата. Дали те са нейни, истински ли са, или фалшификат, остава само да гадаем. Кандидат-юристката аристократично замълча и не обърна внимание на скандала.
Неоспорим факт е, че Рени е суперкрасавица, а ние желаем успех както на футболното поле, така също в живота и професията. А завистниците никога няма да свършат!

Достойна конкуренция на българката е и нашумялата рускиня Екатерина Костюнина. Тя отдавна е определяна сред най-красивите в реферската гилдия.

Родена в сибирския град Красноярск, Костюнина свири в полупрофесионалната руска лига. Преди да се премести в Москва и да започне със съдийството, красавицата рита за местния Педагогически университет в Красноярск.

Въпреки че отборът от родния град Йенисей играе във втората дивизия на руския футбол, съдийката е пламенна негова фенка. Като малка Костюнина се занимава с танци, но на 12 години решава да обуе футболните обувки и да започне да гони топката заедно с момчетата от класа. Решава, че съдийството е единственото нещо, което иска да прави, и мечтае един ден да бъде помощник на световно първенство.

22-годишната рускиня е изключително активна в социалните мрежи, а след голямото внимание, което се обръща в Русия, вече има почти 100 000 последователи в Instagram.

И Костюнина не разочарова нито един от тях със снимките, които публикува.

Рускинята обаче не иска да бъде разглеждана само като секссимвол. Костюнина споделя, че е изключително трудно да поддържа перфектна форма, която е нужна за съдийството, а и не изкарва достатъчно пари от професията. Затова разкри, че има план да започне футболно предаване, което да се излъчва в Youtube.

„Имам нови приоритети в живота. Все още обичам футбола и съдийството, но имам планове за нови проекти, свързани със спорта“, разкри Костюнина. Ще видим докъде ще стигне. Да се надяваме възможно най-далеч. А и със сигурност ще станем феновете на бъдещия проект.

Ейми Кристофърс също пленява с чара си, но е далеч от славянската красота на Рени и Катя.

Подобно на нашето момиче, Ейми е снимала и голи фотосесии като модел, но напусна работа, за да следва мечтата си – да свири един ден в Премиършип. Тя вече е квалифициран съдия и си проправя път през различните нива на английския футбол. Италианката Клаудия Романи е манекенка, работила за GQ и Maxim, но през 2014 г. започна втора кариера. Тя издържа изпитите и получи квалификация да съдийства в Серия А и Серия Б, само че предизвика съмнения в своята безпристрастност, след като позира с екип на Милан.

loading…