Когато младостта си отива безславно – ГАЛЕРИЯ

1
175
Добави коментар
svetla58
svetla58

Младостта… най-голямото богатство за едно човешко същество. Най-щастливите и активни години са тогава. След като отмине, споменът за нея остава завинаги и в съзнанието на човека, но и в неговата душа и емоции. Всеки ден той се връща там, спомня си моментите на сила и слава и въздиша тежко. Някои се молят да се намери начин да си я върнат или те да се върнат там, където някога са били млади.

Повечето от нас започват да полагат грижи за себе си още отрано – премислят начина си на живот, променят диетата си и я запълват с благоприятни за кожата храни. Започват да спортуват. Спират цигарите, защото всички знаем, че те са най-вредни за женската кожа. И започват да използват специална и скъпа козметика, с която да се опитат да задържат последните прашинки от младостта си.

На някои обаче това изобщо не им стига и те прибягват до крайности, които, освен, че не помагат и не ги правят красиви, ги обезобразяват и съсипват окончателно. Тези знаменитости са платили милиони долари за подпухнали устни и разтегнати лица.

Страх ги е да погледнат себе си в огледалото и да приемат човека, който стои насреща им.
Събрахме най-лошото от най-лошото, за да се убедите сами и да си помислите… Какво всъщност (НЕ) бихте приели.

! ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ! Някои от снимките са трудни за понасяне! Вижте ГАЛЕРИЯТА ни.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
гафове, грешки, грозно, жалко, Младостта, непоправимо, обезобразяване, остаряване, пластична хирургия, страшно