Абрамович напусна Лондон, вече е гражданин на Израел | Temaonline.bg

1
155
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА
Абрамович напусна Лондон, вече е гражданин на Израел
Руският милиардер пристигна в Тел Авив и още на летището получи израелски паспорт

28 Май 2018 18:40
0

принтирай

|

текст

Отмечается, что миллиардер будет жить в особняке, который он купил за 100 млн. шекела (47 млн. лв.) в Неве Цедек.Израилското интернет-издание „Wi-Net“ съобщи, че Роман Абрамович днес е получил израелско  гражданство и се премества да живее в Тел Авив.

Изданието посочва, че руският милиардер тази сутрин е кацнал с частния си самолет на телавивското летище „Бен Гурион“ и вместо да представи паспорта си на граничните власти, те всъщност му дали израелския му паспорт с вписано вътре израелско поданство.

Информацията гласи оче, че Абрамович вече си е купилэимот в луксозния квартал Неве Цедек за 100 млн. шекела (47 млн.лв.). Това е бивш хотел, принадлежал на актрисата Гал Гадот и нейния съпруг. Сега на това място ще бъде построено новото имение на Абрамович. 

 

Говорят, на месте этой неприметной стройки скоро будет жить Роман Абрамович. По данным СМИ, он приобрёл этот участок в Тель-Авиве за 28 миллионов долларов и теперь, когда у него проблемы с британской визой, хочет перебраться в Израиль. #TelAviv #Israel pic.twitter.com/50t2YLQJOg
— Мировые РИА Новости (@RIA_Worldnews) May 24, 2018

Както е известно, британската виза на Абрамович изтече, но той не успя да я продължи, тъй като британските власти му поставиха условието да докаже произхода на своите пари и руснакът нямаше как да направи това.