Ново от Bet365! Ранно изплащане на тенис турнира във Франция! 02.06.2018г.

1
137
Добави коментар

Ново от Bet365! Ранно изплащане на тенис турнира във Франция! За феновете на тениса и залозите на този спорт, британският букмейкър Бет365 се е погрижил да Ви даде шанс да спечелите добри коефициенти по лесен начин. Повече за промоцията на сайта за залози Ви предстои да видите тук!

Възползвайте се от начален Bet365 бонус, при направата на нова регистрация в Bet365. С него ще можете да разширите възможностите си за залагания, както и да увеличите шанса си за победа.

Ранно изплащане на мачове от Франция Оупън в Bet365.

Почти сигурно е, че този турнир ще бъде спечелен от фаворити като Рафаел Надал, Марин Чилич, Давид Гофен, Джокович или Зверев. Дори да не бъде спечелен от тях, те със сигурност ще постигнат финални места. Промоцията на Бет365 е да изберете краен победител от даден мач и ако той поведе с преднина от 2 сета, вашият залог автоматично се счита за валиден. Залогът Ви ще бъде изплатен дори и ако по-късно противниковият играч обърне срещата в своя полза. Офертата е достъпна само за нови или класиращи се клиенти. Друго важно нещо за нея е, че тя важи единствено за единичните мачове на мъжете.

Друго много важно нещо, което трябва да знаете ако вземате участие в промоцията е, че Вие нямате право да използвате функцията Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако валиден залог е бил променен с функцията Промени Залог, вашият залог ще бъде считан, на базата на новия залог. Ако вашата селекция е променена по време на мач На Живо, вашият залог също се счита за неуспешен. Не злоупотребявайте с промоциите на букмейкъра, тъй като той запазва правото си да ви дисквалифицира, от която и да е промоция, ако установи нарушение.

Вече сте запознати с начина, по-който да се възползвате от промоцията на Bet365. Залагайте разумно! Бонус Кодове предлага и: Betfair бонус и Efbet бонус.