Въобще не им е толкова зле! Това са най-луксозните затвори в света! Вижте снимки!

1
123
Добави коментар

Trip Advisor е социална мрежа, която прави ревюта на някои от най-интересните места, които човек трябва да посети.

И докато някои туристи са разглеждали забележителности в Англия, съветникът показал и някои от най-строгите тъмнични затвори в страната, които дори имат 5 звезди рейтинг. Затворниците представят любимият си дом като място, където храната е перфектна, присъстват удобни килии и има лесен достъп до наркотици, алкохол и мобилни телефони.

Единственото оплакване и негативен коментар е, че липсват прозорците и някои от по-буйните затворници постоянно викат, друг неприятният момент е, когато мнозина осъзнаят, че Wi-Fi сигналът е съвсем слаб.

HMP Hull вече се радва на 5-звездно ревю, има повече от 345 харесвания във фейсбук и около 2800 човека вече са се чекнали в него.

Друг затворник е написал ревю „Изключително удоволствие е да бъде в това луксозно заведение с красива гледка, добра храна и другите гости са много приятелски настроение и дори споделят своите дози“. Друг е допълнил ревюто с „Вкъщи си е най-хубаво… Няма сметки за плащане, няма и наем… 24 часа охрана и 3 менюта на ден.“.

Английският министър на правосъдието отхвърля версията, че ревютата са направени от затворници и в повечето случаи говорим за хора с много сериозно чувство за хумор, пише мен.бг.

loading…