Хороскоп за 9 -15 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
134
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за седмицата от 9 до 15 юни:

Овен 21 март – 20 април

Не планирайте нови инициативи за съботния ден. Благоприятно за приключване на отдавна движени проекти. Сложете последния щрих на ремонта, а новите начинания отложете за понеделник. В неделя където и да отидете ще е голяма говорилня. Никой никого няма да слуша, а така няма да се усвоят и нужните знания и умения. Все пак срещите от 10-и ще помогнат да влезете в перспективна среда и да станете част от екип, с който ще се печели. Луната напуска знака на Овена и навлиза в знака на екзалтацията си Телеца. За 11-и планирайте съвместни участия, творчески изяви и всичко, което може да ви рекламира и направи известни. Дори и да срещнете прегради по пътя си бързо ще ги преодолеете и ще продължите още по-ентусиазирани. На 12-и уредете срещи с брокер и сами участвайте в имотни сделки. Може да намерите жилището и терена, които отдавна търсите. Мислете делово и обезпечаващо. От 13-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Това положение дава шансове да блеснете пред гостите си с визия и притежания, с екстрите на новия си имот или с една нова връзка. Вечерта на 13-и е точното новолуние в Близнаци. Прекарайте този ден в планиране и проучване, не бързайте със старта на новите дейности и начинания. На 14-и ще се събудите с усещането коя ниша трябва да освободите и към коя да се насочите. 15-и ще е рисков и проблемен ден. Влюбените ще плачат.

Телец 21 април – 20 май

9-и да е ден на пасивност и почивка, препоръчва се изолация. Пазете се от случайни контакти, срещи и запознанства. Всяка промяна в набелязаната програма ще носи болка, неудовлетворение и непредвидени разходи. Не се изкушавайте да тръгнете към нова връзка или посока, която не сте обсъдили семейно. Сутринта на 10-и Луната навлиза в Телец. До обед може да срещнете или да ви се обадят основни ваши спонсори. Нищо да не се разгласява, преди да е станало факт. Бъдете пестеливи в разговорите, не разводнявайте темата. Родените до 1 май може да имат неочаквани печалби. Тотото на живота ще работи за вас. Всичко, което предприемете в понеделник, ще носи късмет и ще помага да постигнете заветни цели. С лекота ще преодолявате препятствия, ще уреждате документи и ще вадите разрешителни. 12-и е денят за старт на нови начинания, за съвместни семейни и професионални проекти. Може да се уредите с жилище и терен на престижно място. От 13-и Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Денят е рисков и неблагоприятен. Не се препоръчва планирано секцио около 19 ч. Новолуние е. Енергията е на кота нула. Нищо важно да не се предприема. На 14-и е добре да се освети новата база, жилището или търговския обект, който ще отворите. Отварят се и огромни апетити. За 15-и не се препоръчва пасивност. Гонете си целта.

 Близнаци 21 май – 21 юни

Ако искате да си нямате неприятности в съботния ден, правете всичко без бързане. Слушайте вътрешния си глас, а не съветите на другите. Може да приключите успешно водените до момента преговори. Избягвайте пренапрежението. Не планирайте за неделя публични изяви и колективни инициативи. Желателно е да посетите капацитет в областта, в която ще се развивате или имате проблем. В този ден нищо не върви по правилата, особено ако се опитвате да прокарате нови такива. Понеделнишки ще направите скок към престижна професионална и социална позиция. Не се съмнявайте в себе си, ще има с какво да се похвалите. Участвайте в конкурси, вземете си изпитите. Добре е във вторник да се огледа, капарира или купи имот. Меркурий напуска вашия знак, действайте бързо. На 13-и е новолуние. Неблагоприятно за раждане със секцио около 19 ч. В този ден не играйте двойнствени игри. Даже и за една любовна игричка нямате сила. На 14-и ще намерите съюзник, делови и творчески партньор. Правете това, което ви идва отвътре. Яжте каквото ви се дояде, дори и да ви нарушава диетата. Не се отказвайте и от глътка любовно щастие. Ще ви хрумне чудесна идея. 15-и е ден на високите енергии. Гонете далечни цели. Ще овладеете ентусиазма на тълпата и ще накарате група хора да работят за личните ви каузи и интереси.

Рак 22 юни – 21 юли

В събота не бързайте за нищо и за никъде, ако не искате да забравите нещо и да се връщате. Не позволявайте да ви разбалансират и предизвикват към нежелан избор. Постойте в тишина, обмислете живота си и изпълнете дадените обещания. В неделя посетете капацитет за правен съвет или здравна консултация. Добре е да намерите и учител за децата, предстоят изпити. На 11-и форсирайте без протакане важните проекти и начинания. Близо до вода ще получите вдъхновение и неочаквано откровение за бъдещите си начинания и лични връзки. На 12-и планетата на бизнесконтактите и комуникациите Меркурий навлиза в Рак и отваря възможност за нова търговска инициатива, за покупка на имот, за вложение в паралелен бизнес или уреждане на наемни отношения. Новолунието на 13-и ще покаже слабите места и пробойните, които трябва да се запушат, за да не губите сили, енергия и средства. На 14-и отворете ново заведение и стартирайте нов бизнес. Ще се събудите с ясното и точно чувство какво трябва да се направи, какво е благоприятно и полезно за вас и връзките ви. Следвайте гласа на интуицията и няма да сбъркате. Препоръчват се участия в публични изяви, търгове и конкурси. 15-и е ден на тежки конкурентни битки. Не отсъствайте от местата на личния си интерес, дори и някой да се обиди, че не му обръщате достатъчно внимание.

Лъв 22 юли – 22 август

9-и е ден за прочистване от шлаката, за разчистване на сметки и обещаната работа. Ще се справите с поетите в миналото ангажименти, но ако поемете нови, ще настане объркване и в следващите дни доста ще се охарчите, вместо да спечелите. Родените в първата декада ще имат натоварени моменти в неделния ден. Ще се налага да играете в чужда игра и да се съобразявате с хора, които не се събразяват с вас. Може би точно хората, на които подавате ръка, ще ви подложат крак. В понеделник ще криволичите между своите амбиции и чуждите претенции. Добре е за пътуване и командировки, за срещи без посредници. Някъде по веригата от приятелски услуги може да се появи пробойна. В труден момент ще намерите неочакван изход и подход, ще привлечете неочакван приятел и благодетел. До 12-и на обед не участвайте в екстремни спортове, не правете облози и залози. Лесно спечелени пари лесно ще се загубят. Ще пострадат и приятелските ви вързки. На 13-и в деня на новолунието Венера навлиза във вашия знак, а вие навлизате в любовен период. Ще се появи дублиращ вариант точно там, където до момента нищо не се е предлагало или е имало само приятелство. Работата ви ще потръгне и любовта ще ви зарадва. На 14-и правете това, което усещате за правилно. Започнете нов бизнес, отворете офис,  заведение или търговски обект на 14-15-и.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и много хора ще стигнат до финала на лични и приятелски връзки, на конкурси и състезания или на определена учебна програма. Неделният ден ще преобърне много положения и животи. На родените в първата декада може да донесе неочаквани пари, наследство или изгодно предложение дори в най-неангажиращия момент на веселие и празнуване. На 11-и късметът ще ви следва каквото и да направите, където и да отидите и каквото и да предприемете. Може да се наложи да криволичите между личните си желания и възможностите на момента, но със сигурност също като реката ще стигнете морето на големите си надежди. 11-12-и са може би най-силните ви, благодатни и благоприятни дни за месеца. Използвайте момента и не подминавате отворените врати и обятия по пътя си. От 12-и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект, така че и бизнесът ви ще потръгне и парите вече ще са повече. Вечерта на 12-и може да попаднете на засада в чувствата, да разберете за изневери или да ви изловят в крачка. Новолунието на 13-и може да развали отношенията в дома. Дори и между най-близките ще се почувства определена студенина. Точно в тези дни не делете наследства и имоти. На 14-и може да стартирате нов бизнес и да влезете в нова пазарна ниша. 15-и е силен за работната ви програма, но семейните задължения страдат. Може да се наложат командировки и отсъствия.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тежък съботен ден за родените в третата декада. Не започвайте нови инициативи, нова връзка или работна програма. Този ден изисква концентрация над задачите, с които трябва да се приключи. Нищо друго няма особено значение, няма да получи и чаканата протекция. На 10-и се измъквате от клупа на нуждата и неудовлетворението. Може да очаквате покани, приятни моменти с приятели и някаква продобивка. Ще ви хрумнат идеи, от които ще се печели, а приятелите може да ви включат в съвместна инициатива. На 11-и е добре да сте близо до вода. Символ на деня е реката на големите ни надежди. Някой ще се похвали, че вече е стигнал морето. От 12-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. Семейните и  професионалните задачи ще са противопоставени. Трудно ще носите две дини под една мишница, а още по-трудно ще мислите за нещо трето, което в момента още прикривате. На 13-и е новолуние в хармоничния ви знак на Близнаците. Родителите ще помогнат, а може би в този ден ще се върнат в живота ви и каещите се грешници. 14-и е много благоприятен ден за старт на нов бизнес проект. Някой отваря своя магазин или офис, друг захваща нещо много по-сериозно, а трети се събужда с почти гениална идея, от която ще спечели. До вечерта шансовете постепенно отиват при друг. В петък пасивният човек ще претърпи поражение.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съботният ден носи заслужени награди за положените в миналото усилия. Постигате заветна цел, която ще ви постави на завет от бурите на живота. Благодарете за всичко, което получите. Още в неделя ще давате повече, ще подреждате живота и приятните моменти на близките и децата, а за вашите няма кой да се погрижи. Понеделнишки ще работите за чуждия интерес, но ако се постараете, във вторник и вашите интереси ще бъдат защитени, ще получите обещани пари и подкрепа и ще направите стабилизиращ ход. Това е на-добрият ден в този месец за придобиване на собственост и имот. Мислете и за бъдещето на децата, не изпускайте изгодните оферти. От 12-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рака. Чакайте попълнение в семейния бюджет и вероятност за спестяване на разходи поради нечие отсъствие. Едно птиче излита от гнездото и дано сте му дали правилната насока. 13-и е рисков и неблагоприятен ден. Тенденцията е всичко да се прави на тъмно. Ако говорим за любов е препоръчително, но ако говорим за работа, направо забравете. На 14-и ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното. Следвайте съветите на интуицията и няма да сбъркате. 15-и ще ви донесе много любов, поднесена в по-луксозна опаковка. Родените в третата декада ще изживеят вълнуващи, но и стресиращи мигове.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

9-и позволява да оберете реколтата на дълъг период старание, страдание и лишения. Някой ще ожени децата, друг мисли за изпитите, а трети е на път да замине за чужбина. Приключвате мъчителен период от живота си и още в неделния ден ще почувствате и ще си осигурите някакъв особен лично ваш си комфорт. Може би някой ще ви поднесе и приятни изнанади. Очертават се печалби, които не сте чакали, и посещения, за които не сте и помисляли. Старайте се да не влизате в конфликти с близки и приятели. Приемайте всеки факт и всяка промяна, като нещо естествено. На 11-и преградите по пътя само ще ви амбицират и нахъсят за постигане на големи цели. Следвайте неотклонно поставените задачи и ще постигнете поне една победа. На 12-и предстои заземяване, уреждане с имот, с по-добра работа или бизнес позиция и с нещо, което ще ви направи по-защитени и конкурентоспособни. От 12-и Меркурий вече не ви гледа в опозиция, така че побързайте да стартирате след новолунието новия си бизнеспроект. На 13-и се пазете от въздействие и влияние. Не започвайте нищо ново и важно, ако не искате да се провалите и работите за чужд интерес. Още сутринта на 14-и ще ви хрумнат чудесни идеи. Денят е благоприятен за освещаване на новия ви търговски обект. В петък енергията ви достига високи нива, а вечерта нямате грешка и в любовта. Може да направите бебето.

Козирог 22 декември – 20 януари

И не помисляйте да стартирате нещо ново или да предприемате стъпка към нова връзка в съботния ден. Той е даден за приключване, а не за започване. Родените в третата декада ще плащат за свои и чужди грешки, ще се изнервят и може да си докарат здравословен проблем. Но в неделя всеки старт ще е успешен, ще имате и неочаквана придобивка, възможности за печалба, от която ще „намажат” близките и децата. Навлизате в силен и успешен период до новолунието. На 11-и може да подпишете изгоден договор, а на 12-и да направите изгодна покупка и вложение. В тези два дни разпростирате личното си влияние и интереси на различни страни и постигате максималното в ситуацията, в която се намирате. Важното е да се спазва закона във всички сделки и начинания, с които се захващате. На 12-и пазете очите. Това е и ден за влюбване, за изживяване на нещо забранено и несподелено. На 13-и Венера навлиза в Лъв и придава бляскавост на връзките ни. Сега е моментът да се планират купони, чествания и тържества, на които да блеснете с цялото си великолепие. Помислете за нов тоалет и нова визия, но не забравяйте, че в деня на новолунието се активизират тъмните си. Тази вечер се приберете навреме. На 14-и някой може да отмъкне под носа ви изгодна сделка, а в петък и в любовта може да останете на сухо. Бъдете внимателни.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чакайте късмет, изгодни оферти и пари в брой в съботния ден. Парите може само да минат през ръцете ви и да отидат за нуждите на децата, но по един или друг начин ще си получите наградите за миналото старание и ще сте доволни от себе си. В неделя проблемите ще са повече за родените в първата декада, особено ако водят непримирими битки с роднини по имотни и наследствени въпроси. Един скандал ще ви се отрази доста негативно. Смирете се, за да ограничите загубите. И в понеделник в хороскопа ви действа кармичен звезден кръст. Работата ще върви, но парите ще отиват при друг. Всеки опит да мислите, действате и работите самостоятелно ще се ограничава и среща съпротивата на тези, които отдавна ви „доят и стрижат”. Важното за 12-и отложете за втората половина на деня, когато ще имате повече предимства и ще се измъкнете от нечие влияние. Капарирайте имот, уредете отдавна подготвена сделка. На 13-и сложете край на фалшивите връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. По различни начини и канали ще има опит да ви се въздейства, но над вас ще има и необяснима защита. Ще разкриете намеренията на конкурент. Измъкнете се бързо от заробващи връзки. На 14-и ще се събудите с чудесна идея и с усещането къде ви е място и при кого да живеете. В петък се натоварете максимално, ще имате ползи.

Риби 20 февруари – 20 март

На 9-и се пазете от случайни контакти и правете всичко внимателно, без бързане и напрежение. Важното ще се уреди, ще се радвате на комфорт и ще постигнете важна цел. 10-и е ден за печалби, за неочаквани поръчки и възможности да се изкарат лесни пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Ще се срещат хора, които съвместно ще направят добри пари. Най-силните ви и печеливши дни ще бъдат 11-12-и, когато ще направите поне един важен ход, с който ще обзепечите бъдещето си и това на децата. 11-и се свързва с вашата родна стихия водата. Близо до вода ще ви хрумнат блестящи идеи, а предприетото в този ден ще тръгне като по вода. Активизирайте се максимално, действайте изпреварващо. От 12-и Меркурий ще ви гледа вече в хармоничен аспект, така че сделките ви ще излязат от фазата на зацикляне. Може да направите изгоден ход и инвестиция. На 12-и е добре да се купи или капарира имот. Вечерта ще срещате съпротива, а новолунието на 13-и ще ви подейства доста ограбващо и отслабващо енергийно. Пазете се от негативно влияние, обсебване и въздействие. На 14-и ще се събудите с важен знак накъде да тръгнете и с интуитивно усещане кое е полезно или вредно за вас. Направете промоция, осветете терена на новия си бизнес. В петък си прибирате „вересиите”, длъжници ви се издължават.