Действа за 2 часа и стават като нови: Изчистете белите дробове от лепкавия секрет!

1
152
Добави коментар

Белите дробове са един от най-важните органи, защото те са отговорни за вдишването и съхраняването на кислород и издишването на въглероден диоксид от тялото през носа.

Ако носът е запушен заради слуз, това директно засяга белите дробове, защото те не могат да вършат работата си правилно. Слузта е лепкава секреция, която произвежда нашето тяло в големи количества, до 1 или 2 литра слуз дневно.

Обикновено я изплюваме, но когато човек страда от настинка или алергия, слузта блокира дихателните пътища и може да предизвика общ дискомфорт. Това е нормално, макар и неприятно, но ако трае по-дълго, може да се превърне в сериозен проблем, особено ако се появи зеленикава слуз или кръв, смесена със слуз.

Знаете ли, че можете лесно да се отървете от слузта по естествен начин? Ето как се приготвя лекът.

Необходими съставки:

– Джинджифил
– Ябълков оцет
– Кокосово масло
– Мед

Начин на приготвяне:

Нарежете пресен джинджифил на парчета. Сложете го в съд с вода и я кипнете. След това отстранете от огъня и оставете да престои за 15 минути. Когато се охлади съхранявайте в стъклен съд в хладилник.

Всеки път, когато почувствате задушаване, просто добавете 1 чаена лъжичка мед, 1 супена лъжица ябълков оцет и 1 супена лъжица кокосово масло в приготвената напитка и изпийте. В рамките на 2 часа дробовете ви ще бъдат чисти!

loading…