Майка сложи телефона си под възглавницата и задряма, после с ужас откри в него своя снимка как спи

1
161
Добави коментар

Жителка на Нюкасъл преживя най-страшния си кошмар. Жената сложила телефона си под възглавницата и легнала да спи.

Когато се събудила след няколко часа, той си бил още там. Но вечерта Дебора открила случайно в апарата снимка на самата себе си. При това тя била направена сутринта и на нея се виждало как спи, докато в дома й няма никого. Фотографията запечатала момент от съня на дебора.

Виждало се как тя лежи под одеалото, завита до брадичката, а очите й били полуотворени – сякаш всеки един момент ще се събуди.

Уплашената жена разказва, че в този момент наистина била сама вкъщи – по-големият син отишъл на работа, а по-малкият излязъл от дома заедно със съпруга й. Дебора отдава всичко това на паранормалните обяснения. Неотдавна тя загубила родителите си. Според медиумите снимката била опит те да се свържат с нея.

Нещо повече – специалистите по странните явления, към които тя се обърнала, разгледали и снимки от последния семеен празник. Според тях и на тези фотографии си личало паранормално присъствие на духове. Приятелите, обаче, посъветвали Дебора да се обърне към полицията, намеквайки, че някой е проникнал в дома й.

Засега жената не е стигнала до никакво решение, но признава, че е много уплашена от случилото се.

Превод БЛИЦ

 

loading…