Екологични акрилни бои и грундове Vechro – Магазин за строителни материали Колор 77

2
512
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Интериорни и екстериорни акрилни бои и грундове Vechro

Колор 77 разполага с интериорни и екстериорни акрилни бои и грундове, произведени от Лидерът в продажбата и сертифицирането на екологични бои – Vechro.

Гръцката фирма Вехро се отличава в предлагането на бои, латекси и грундове със своята уникална система за цветово тониране с хиляди екологични нюанса за всякакви приложение върху дърво, метал и стени.

Амбицията ни е да насърчим и мотивираме клиентите за една изпълнена с цветове околна среда! Нашата търговска дейност се ръководи от всички възможни грижи за околната среда и постоянно усъвършенстване по отношение на законовите изисквания. Нашето виждане за околната среда е – околна среда, в която хората, живеещи на нашата планета, да оценят.

SMALTOPLAST 100% АКРИЛНА Екологична, 100% акрилна боя с емулсия, подходяща за предпазване и декорация на екстериорни стени с нова или стара боя, мазилки или бетонни повърхности. Отлична адхезивност, устойчивост на UV лъчи и метеорологични условия, висока устойчивост на алкали. Нейният уникален състав гарантира висока водоустойчивост, отлична покривност и трайност на цветовете. Първата боя за външни повърхности, сертифицирана с екологичен етикет в Европа. Разтваряне: 8-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½-1 ч. Покривност: 11-13 м2/л. Повторно нанасяне: 4-6 ч.

SMALTOPLAST силиконова Екологична, 100% акрилна боя с емулсия, с отлична водоустойчивост, въздухообмен и антигъбични характеристики. Тя предлага ненадминати възможности, в сравнение с конвенционалната акрилна боя за стени, по отношение на дълготрайността и декорацията. Отлична адхезивност, устойчивост на UV лъчи, алкали и метеорологичните влияния. Отлична покривност и трайност на цветовете. Разтваряне: 8-12% с вода. Повторно нанасяне: 4-6 ч. Време за изсъхване (23ºС): 1-2ч. Покривност: 11-13 м2/л.

SMALTOPLAST еластична Екологична, 100% акрилна, водонепропусклива, еластична боя с емулсия с антгъбична характеристика. Подходяща за предпазване и декорация на екстериорни стени с нова или стара боя, мазилки или бетонни повърхности. Отлично запълване на фуги (микро-пукнатини и фуги с размер до 1мм.), дори при много ниски температури (-20 ºС) и/или големи температурни разлики, без риск от напукване или лющене. Отлична адхезивност, устойчивост на UV лъчи, алкали и метеорологичните влияния. Предпазва субстанциите на зидарията и бетона от овъгляване. Отлична покривност и трайност на цветовете. Разтваряне: 0-10% с вода. Покривност: 10-13 м2/л. Време за изсъхване (23ºС): 2-4 ч. Повторно нанасяне: 6-8 ч.

SMALTOPLAST универсален грунд Екологичен, прозрачен, акрилен грунд с нанотехнология, на водна основа, без мирис. Предназначен за външна и вътрешна употреба, с отлична адхезивност и алкална устойчивост. Отлично проникване, дълбоко подсилване на стени с пореста повърхност като бетон, мазилки, гипсови и циментови панели и др. Отговаря на изискванията за пропускливост на въздух, водоустойчивост и намаляване на тенденцията за разпрашаване на солите от стените. Разтваряне (отношение):0-100% с вода. Време за изсъхване (23ºС): 1 – 2ч. Повторно нанасяне: 5-6 ч. Покривност: 15-20 м2/л. Продукт с приложена нанотехнология.

Акрилен грунд SMALTOX хидро Екологичен, водоразтворим, 100% акрилен бял грунд без мирис, за употреба на открито и закрито. Подходящ за грундиране и заличаване на петна от стени, гипсови панели, бетонени панели и тавани. Отлична адхезивност и покривна способност, бързо изсъхване и повторно нанасяне на водоразтворими бои с емулсии. Много добра адхезивност на стари алкидни повърхности. Разтваряне (отношение): 5-15% с вода. Време за изсъхване (23ºС): ½ – 1 ч. Повторно нанасяне: 3-4 ч. Покривност: 11-13 м2/л.

Chief Екологична Боя Екологична, матова, пластична боя за вътрешна употреба, подходяща за боядисване на нови мазилки или за повторно боядисване на мазилки, бетон, шпакловани повърхности, гипсокартон. Екологичната CHIEF пластична боя съчетава голяма покриваемост и белота, лесно и приятно нанасяне поради лекия си мирис и отсъствието на амоняк. С боята се работи лесно и се нанася по удивителен начин. Идеално решение за екологично и икономично боядисване. Нюанси: Бяло и хиляди екологични нюанса чрез системите за създаване на нюанси PREMIUM COLOR MOODS и COLOR MOODS от VECHRO. ЗАБЕЛЕЖКИ: Продуктът CHIEF пластична ЕКОЛОГИЧНА БОЯ не се нуждае от означение на опасността, съобразно валидното законодателство.

Smaltolux Master Primer ECO Екологичен, акрилен, вододисперсионен, универсален грунд, идеален за вътрешна употреба. Специалният му състав осигурява отлични резултати и на външни повърхности. Характеризира се с голямо прилепване върху дърво, MDF, талашит, повърхности, които са боядисани с блажна боя, метални повърхности, алуминий, галванизирани повърхности, стъкло, твърда PVC. Представлява идеална подложка за вододисперсионните емайлни бои SMALTOLUXHYDRO, като увеличава ефективността и повишава техните свойства. Създава повърхности с висока резистентност и устойчивост, в сравнение с обичайните подложки и грундове за метал. С този грунд се работи по-лесно и се нанася по лесен начин, без да се замърсява. Нюанси: Предлага се в бяло. Да се избягва оцветяването му с основни пластични и акрилни бои. Може да се оцвети само в светли нюанси, чрез системите за създаване на нюанси PREMIUMCOLORMOODS и COLORMOODSна VECHRO. ЗАБЕЛЕЖКИ: Продуктът SMALTOLUX hydro MASTER PRIMER не се нуждае от означение на опасността съобразно валидното законодателство. Отговаря на критериите за присъждане на екологична маркировка съобразно правилник 312/2014/ЕО.