Хороскоп за днес – 13 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
147
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 13 юни 2018 г.:

Овен

В този ден липсва енергия, но за енергичният Овен това ще е момент на стабилизиране, изравняване и контролиране на силите. Правете нещата много по-бавно и след съответното размишление. Така ще си спестите някои грешки. Конкурентите ви ще действат вяло и няма да успеят с негативните намеси. Проблемът е, че каквото и да предприемете ще обслужвате чужди интереси и дано от работата ви печелят близките и децата. Моментът е благориятен за зачеване, но не и за раждане особено около 19ч.

Телец

Предстои едно ограбващо чувствата ви новолуние в знака на двойнствените Близнаци. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект. Вероятно е да изневерите или да разберете за изневери. Подхождайте много внимателно към връзките си. Всичко предприето в този ден ще тръгне накриво и ще донесе неприятности. Лош ден за първа среща, за старт на нов бизнес проект и нова творческа инициатива. Добре опечете и сварете храната си. Не са изключени зарази и алергични реакции. Днес и пророчествата са лъжливи.

Близнаци

Не поемайте тежки и отговорни задачи. Тази вечер предстои новолуние във вашия знак. Ще се почувствате изчерпани дори и от най-леките задачи, а за тежките да не говорим. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Лесно ще ви въздействат странични хора и фактори. Може да бъдете оплетени в интриги. Съветът е нищо да не предприемате и да не обещавате. Сложете край на фалшивите връзки и на отношенията си с хора, които ви манипулират. Неблагоприятно за планирано раждане, особено вечерта.

Рак

Ден на неочаквани загуби. Венера напуска вашия знак. Може да се почувствете изолирани и предадени в чувствата. Не предприемайте нищо съществено, не тръгвайте в нова посока и не водете разговори, за които може да съжалявате. Тъмните сили се активизират. Нещо тайно и задкулисно се върши и променя живота на много хора. В отношенията ви ще има повече негативизъм и неравностойност, а някой открито ще ви заблуждава и лъже. Не сключвайте нови договори, независимо екстрите, които ви се предлагат.

Лъв

Изкусителката Венера навлиза във вашия знак. Ще бъдете подложени на емоционална и чувствена атака и сами ще се настроите завоевателно. Предстои ограбващо силите ни новолуние. Намалете темпото както в работата, така и в интимните връзки. Сега е момента да се ориентирате към разчистване на отношенията. Фалшивото ще блесне в пълния си блясък и за момент ще ви привлече. Но още утре ще изтрезнеете и размислите. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не взимайте важни решения.

Дева

Родените в третата декада ще преживеят един тежък и натоварен ден, в който ще работят за чужди интереси, ще се изнервят и направят гаф. Ще се почувствате окрадени и предадени на работното място и в любовта. Дано си дадете сметка кои са предателите и бързо да се дистанцирате от подобни връзки. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще развали важни отношения, ще ви вкара в преразход на сили и средства. Запалете свещ и окадете дома. Стойте на светло и във връзките. Внимавайте с авторското право.

Везни

Ден за пречистване и разчистване пътя и отношенията ви с партньори. Сега е момента да се отървете от тези, които сте хванали в открити лъжи и манипулации. Не стартирайте важни и отговорни проекти и не позволявайте да ви провокират към изпреварващи действия. Каквото загубите трудно ще възстановите. Зад привидно изгодните договори предлагани в момента стои добре пресметнат и зарибяващ ход. Но това е и денят, в който се завръщат каещите се грешници. Някой, който се е опарил отново чука на вратата ви.

Скорпион

Ден на двойнствените отношения. Едно ще се говори друго ще се върши, а трето ще спечели от всичко това. Може да влезете в ограбващи и неравностойни връзки. От днес изкусителката Венера ще ви гледа в прачупващ аспект от знака на Лъва. В желанието за бляскавост, за повече лукс и лустро ще се насочите към неточния човек и ще оставите истински преданите ви хора да страдат. Не си позволявайте точно днес да правите някакъв избор. Със сигурност ще изберете грешния човек, губещата дейност или бизнес инициатива.

Стрелец

Тежък и рисков ден. Новолунието отнема от жезнената ни енергия, съпротивителните сили намаляват. В такъв ден е добре да не си поставяте тежки и отговорни задачи и да не правите нищо на всяка цена. Насочете се към прочистващи и пречистващи дейности, спазвайте диета. Ще направите важни разкрития в любовта, ще разберете кой ви е предан и кой ви използва. Отношенията с родители и деца ще са сложни и манипулиращи. До утре на обед не предприемайте нищо, на което смятате да разчитате в бъдеще.

Козирог

Предстоящото новолуние активизира тъмните и разрушителни сили. Ще се сблъсквате с неуредици, ще страдате от агресивното и манипулативно отношение на колеги и близки и трудно ще се справяте с поставените задачи. Намалете темпото, не приемайте допълнителна работа и точно днес не се явявайте на състезания и конкурси. Липсва енергия, колкото и да се стараете няма да дадете най-доброто от себе си, нито ще получите ценното от другите. Предстоят тежки битки с конкуренцията. Очертават се и спорове около имоти и наследства.

Водолей

Днес много хора ще попаднат в тежка ситуация, а някои от тях може да ви поискат съдействие и услуги. Внимавайте на чия страна заставате. Помагайте, без да се ангажирате с нито една от страните. Постъпете мъдро и се постарайте да излезете от губещи и неравностойни връзки. Може да се наложи да играете роля на арбитър. Не позволявайте да ви въздействат чувства или предлагани пари. Задкулисните сили се активизират търсят слабите ни места и използват страстите ни. Венера-любовта вече ви гледа в опозиция.

Риби

Един от най-тежките ви и ограбващи дни. Предстоящото новолуние ще се отрази особено негативно на родените около 13-15 март. Нищо важно да не се предприема. Не е ден за изневери и нови запознанства. Ако започнете нова работа нещата постепенно ще зациклят, ще влезете в заробващи връзки и може да навредите на отношенията с досегашните си партньори. Не участвайте в екстремни спортове, не рискувайте свои и чужди пари. Трудно ще поправите днешните грешки. Добре опечете и сварете храната си.