Мегз с рекорден хонорар от 300 хиляди за новото си риалити в Нова ТВ

1
102
Добави коментар

Нова Телевизия пусна официална информация за най-новия си уеб риалити проект с топ дизайнерката Миглена Каканашева. Непотвърдени източници шушукат, че Каканашева е грабнала рекордните 300 хиляди от продуцентите. Причината за толкова високия хонорар на амбициозното миньонче е, че тя ще бъде едновременно водеща и героиня в проекта.

Използвайки най-актуалната риалити звезда у нас, от Нова целяли да привлекат нови рекламодатели и редом с многото си сериали в интернет да отворят чисто нова нисша – уеб риалити формати. Затова продуцентите не са пестили от средства за екип. Говори се, че са привлекли екип от някои от най-добрите кадри от телевизионните риалита.

Самата МЕГЗ пък сподели трогателна история в социалните мрежи за това как сериалът е всъщност огледало и на нейната истинска история като 22 годишно момиче от провинцията, което се я явило кастинг за риалити преди 5 години и днес се е превърнало в една от най-популярните звезди у нас.

“Сега искам да ви разкажа малко повече за това какво е това риалити за мен. Извън блясъка, извън лъскавите фотосесии и скъпия живот…

Бях на 22 когато участвах преди 5 години в “Къртицата”, идвах от провинцията – малкото градче Раковски и бях убедена, че ще стана едно от най-популярните лица в тази страната. Шиех си рокли в малкото ми цехче – тогава в постройка до вкъщи и си мечтаех всяко момиче да знае и да носи дрехите ми. И днес това е факт.

“Кралицата на инстаграм” е историята на топ дизайнерката МЕГЗ, Ангелите на МЕГЗ и 5 обикновени момичета, които ще минат през редица изпитания, за да вземат короната. Но “Кралицата на инстаграм” е и моята лична история. Приказката за 22 годишната Миглена Каканашева явила се на общ кастинг за риалити преди 5 години, която днес е МЕГЗ. Тази успялата, която познавате вие – с два от най-популярните модни бранда в страната, които реализират хиляди продажби всеки ден. Тази с наградите “Златна Игла”, “Най-влиятелна риалити личност”, “Инфлуенсър на годината”. “Кралицата на инстаграм” е историята на всяко обикновено момиче, мечтаещо света да научи за него и таланта му. Аз и повечето топ популярни лица в страната в момента сме стартирали точно така – от нищото само с обикновен кастинг, амбицията, качествата, външността и емоциите си. “Кралицата на инстаграм” може да бъде и твоята история.

Нещо много важно – ще бъда безкомпромистна с момичетата, за пръв път ще видите на екран не емоцията зад човекът Меги, а онази амбициозна до болка перфекционистка, която създаде МЕГЗ. Искам да науча тези момичета на работа и да покажа на всички вас, че пътят към парите, лъскавия живот и това да си едно от популярните лица у нас, не е секс за пари или връзки. С труд, хъс и амбиция утре и вие може да бъдете едно от най-влиятелните лица в България и да вдъхновявате хиляди, давайки им доказателство всеки ден, че могат да успеят тук и сега, в България.

Благодаря на продуцентите от Нова Телевизия, които повярваха в мен, момичетата и този проект”.