Славия привлича Радослав Кирилов – SportVox

1
116
Добави коментар
sheri
sheri

Славия е на път да се подсили с доскорошен футболист на Пирин Благоевград. Белите са пред договор с крилото Радослав Кирилов, разбра Тема Спорт“.

Той не успя да помогне на орлетата в битката за оцеляване и след като те изпаднаха, играчът напусна. Кирилов е чакан на лагера на белите в Банско в понеделник. Тогава ще е контролата с македонския Работнички Скопие.

Кирилов ще е евентуалното последно попълнение за носителя на купата, който ще участва в квалификациите за Лига Европа. След безброй преотстъпвания юношата на Римини, който преди години подписа първи професионален договор с Киево, от 15 юни вече е свободен агент.

Кирилов записа мачове за Киево само за Купата на Италия. Той не е играл в Серия А. Последваха преотстъпвания в Карпи, Венеция, Кремонезе и още куп италиански отбори, а също така и в родните Берое и Пирин. Кирилов изнесе много силен сезон с орлетата.

Наскоро Славия се отказа да привлече друг играч на Пирин – Конър Хендерсън.

Лошото време пък сериозно затруднява тренировъчния процес на Славия на лагера в Банско. Обилните валежи наводняват терените в района и възпрепятстват сериозността на заниманията. Столичани загубиха с 2:4 първата си контрола от новака Ботев Враца.

Продължават пробите на руския халф Вадим Бекяров. Румънецът Юлиан Карабела и хърватинът Никола Гаврич не успяха да впечатлят Загорчич, който вчера навърши 47 години. Първият мач на Славия от квалификациите за Лига Европа е на 12 юли, а жребият е на 20 юни.