Selective Professional Caviar Sublime Luxury Mask Дълбоко подхранваща маска за увредена коса 250ml

1
438
Добави коментар
mashbg
mashbg

 Профеиоанална Антиоксидираща маска с екстракт от черен хайвер Selective Professional Caviar Sublime Luxury Mask 250ml.

 

Cavier Sublime на Selective Professional е новата линия от продукти за пълно възстановяване на косата и скалпа, която е формулирана с най-ценната съставка – черен и бял хайвер. В козметиката тази съставка е наричана „черното злато“, поради антиоксидантните си, съживяващи и подмладяващи свойства, способни активно да противодействат на негативните ефекти и стареенето на кожата и косата. Продуктите притежават състав богат на ценни хранителни вещества и висока концентрация на омега 3 мастни киселини. Стимулират производството на колаген и кератин, два основни протеина, жизнено необходими за запазване на балансирано ниво на хидратация и изключителния блясък на косата.

Линията Cavier Sublime Ultimate Luxury ще ви даде няколко полезни ефекта:

1.Възстановяване на оптималните нива на хранителни вещества и защита от стареене; 

2.Съживяване на изтощента, суха и увредена коса; 

3.Преструктуриране в дълбочина, което ще доведе до пълна регенерация на косата и ще я направи мека, блестяща и хидратирана;

 Caviar Sublime Ultimate Luxury Mask е дълбоко подхранваща маска специално разработена суха и увредена коса. Формулирана с екстракт от черен хайвер с антиоксидантни, подхранващи и овлажняващи свойства. Абсолютно регенерираща, възстановяваща и дълбоко хидратираща косата. 

 

Начин на приложение: Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Разрешете, за да се разпредели равномерно по цялата дължина. Оставете да подейства от 3 до 5 минути. Изплакнете обилно с вода.

 Професионален съвет: За максимално възстановяване, хидратиране или плътност на косата, използвайте трите вида бустери он същата линия като ги добавите в маската. 

Опаковка: 250мл