Selective Professional Caviar Sublime Luxury Cream Възстановява крем-флуид за всеки тип коса 150ml

1
219
Добави коментар
mashbg
mashbg

Caviar Sublime Ultimate Luxury Cream е  професионален регенериращ крем за коса без изплакване, обогатен с екстракт от бял хайвер. Хидратира, подхранва, укрепва косата и изглажда кутикулите. Придава копринено усещане и невероятен блясък. Оставя косата здрава, подмладена и съживена. 

Начин на приложение: Нанесете върху чиста, подсушена с кърпа коса. Оформете в желания стил косата си. Без изплакване.

Кремът може да бъде използван и при изправяне с преса, за да предпазите косата при термичната обработка.

Опаковка: 150мл

Cavier Sublime на Selective Professional е новата линия от продукти за пълно възстановяване на косата и скалпа, която е формулирана с най-ценната съставка – черен и бял хайвер. В козметиката тази съставка е наричана „черното злато“, поради антиоксидантните си, съживяващи и подмладяващи свойства, способни активно да противодействат на негативните ефекти и стареенето на кожата и косата. Продуктите притежават състав богат на ценни хранителни вещества и висока концентрация на омега 3 мастни киселини. Стимулират производството на колаген и кератин, два основни протеина, жизнено необходими за запазване на балансирано ниво на хидратация и изключителния блясък на косата.

Линията Cavier Sublime Ultimate Luxury ще ви даде няколко полезни ефекта:

1.Възстановяване на оптималните нива на хранителни вещества и защита от стареене; 

2.Съживяване на изтощента, суха и увредена коса; 

3.Преструктуриране в дълбочина, което ще доведе до пълна регенерация на косата и ще я направи мека, блестяща и хидратирана;