Парочистачка SC 2: помощникът за всеки дом

2
186
Добави коментар

Парочистачка SC 2: помощникът за всеки дом

Уредът за почистване на пара SC 2 е моделът е начален клас парочистачка от широката гама от пароструйки Kärcher. Почиства до 75 м² напълно само с едно пълнене на резервоара. Без значение дали плочки и фуги или прозорци и рамки: с правилната четка или дюза, горещата пара без усилие премахва упоритите мръсотия от различни повърхности.

 

Машината само тежи 3 кг и има централна дръжка за пренасяне. Обемът на парата може да се регулира с един пръст върху пистолета, докато се почиства. Парата се изпуска от дюзата при температура от около 100 градуса за хигиенно чисти резултати. Проучване, проведено от лабораторията „Enders“ за медицинска диагностика, потвърждава, че парните препарати Kärcher убиват 99,99% [1] от всички домашни бактерии на твърди повърхности – без химикали. Тези машини са идеални за домакинства с деца, хора с чувствителна кожа и страдащи от алергии.

 

 

Обширните аксесоари SC 2  включват кръгла четка, ръчна, детайлна и удобна дюза за под. Устройството разполага с практично съхранение на аксесоарите на борда. Ръчната и подовата дюза могат да се използват с кърпа за отстраняване на изхвърлената мръсотия. Пластмасовите ламели от долната страна на дюзата за пода подържат горещата пара под дюзата и намокрят тъканта за оптимални резултати от почистването. Подът дюза също поддържа постоянен контакт с пода благодарение на гъвкава връзка.

 

SC 2  отговаря на високи стандарти за безопасност: напр. функциите включват предпазна брава, за да се предотврати отварянето на капака, докато все още има натиск в котела.