Луксозен комплект – Аксесоар за бюро – 36 см „За шефа“ – модел 80-6740

5
316
Добави коментар

Луксозен и многофункционален комплект – аксесоар за бюро – оригинален и особено подходящ подарък за шефа или шефката, а също така и за ученик, юбилей или за бизнес подарък!

Ние от онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме този луксозен комплект като интересен и стилен аксесоар в дома Ви или офиса, а също така и като чудесен и запомнящ се подарък. Такъв подарък може да характеризира човека или отделни негови качества, а може да показва и ваши благородни мотиви и стремежи.

Размери на комплекта за бюро: Височина – 24 см. Дължина – 36 см. Широчина – 16 см. Модел – 80-6740

Защо този луксозен подарък, а не просто цветя или бутилка вино? Аксесоарът за бюро е подарък, който остава във времето и напомня на своя притежател за човека, който я е подарил. Цветята следват своето развитие и все някога биват изхвърлени, същото се случва и с бутилката вино, докато този комплект ще остави спомена жив.

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

аксесоар за бюро, подарък за шефа, подарък за шефката, подарък за ученик, бизнес подарък, луксозен подарък