Жена хвана мъжа си в изневярява по…пъпките на гърба му | Temaonline.bg

1
348
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Туркинята Джансу Дере разкрила, че съпругът й има любовница, след като видяла как някой бил изтискал пъпките по гърба му – съобщиха медии в провинция Ерзинджан.

Адвокатът на жената Толга Айдемир пуснал туит, в който се казва: 

„Имам клиентка, която се оказа истински Шерлок Холмс и успяла да разкрие съпружеската изневяра, забелязвайки как пъпките на гърба му били прилежно почистени“.
 

 

Според адвоката, жената се омъжила преди две години, а преди два месеца забелязала, че съпругът вече я избягва, отказва й ласки и постоянно си намира оправдание, за да не търси нейната интимност. Тя започнала да го наблюдава и така забелязала, докато той спял с гръб към нея, че някой е имал достъп до голото тяло на съпруга й – отзад по гърба. Тя дискретно го попитала за това, но той бързо сменил темата. И тя повече не настоявала за отговор. 

Но станала по-подозрителна, защото искала да разбере истината. 

Докато той спял тя се добрала до телефона му и проверила контактите му в WhatsApp и така открила, че той многократно общува с жена. А последната им тема за разговор били…пъпките на гърба. 

Жената използвала максимално женската си лукавост и след два дни му казала, че ще се събира с приятелки у дома, за да празнуват и той може да не се прибира. Той уж протестирал, а накрая великодушно се съгласил да се жертва „заради женското удоволствие“ на съпругата.

Тя обаче го проследила след работа и така разбрала, къде се среща с любовницата. 

“Съпругът я отвел точно до дома на любовницата и го хванал на гюме, след което поискала развод и ще вземе от него сега солидна сума пари“ – казал адвокатът Айдемир.