Народен лек остави лекарите безмълвни: Лекува костната тъкан и прави ставите като нови за отрицателно време

1
122
Добави коментар

Болката в ставите и проблемите с костите са един от най-често срещаните проблеми при хората, особено когато годините напреднат.

Проблемът идва от това, че костите ни на практика понасят цялата тежест на тялото ни постоянно и не се заменят самостоятелно. Разбира се, хора, които имат по-голямо тегло или травми, или пък са генетично предразположени към костни проблеми обикновено страдат повече от другите. Но когато се сблъскаме с такъв проблем, обикновено се обръщаме към скъпи лекарства и дори може да се стигне до медицинска интервенция. Оказва се обаче, че има народен лек, който може да ни улесни много.

Този народен лек е изключително лесен за приготвяне и употреба, а помага много за заздравяване на костна тъкан и за профилактика на ставите.

И така, това, което ни е необходимо, за да си го приготвим, е: 2 супени лъжици мед, 2 супени лъжици смачакан корен от валериан, 1 литър топла вода и 1 супена лъжица семена от копър. Първата стъпка за приготвянето на тази лековита смес е да сложим всички съставки в дълбок съд или тенджера.

Разбъркваме, за да се смесят добре. След това отгоре сипваме топлата вода и пресипваме сместа в термос. Следващата стъпка е да оставим сместа да престои за 24 часа. С това лековитата ни напитка е готова. Употребата извършваме всеки ден като пием по една чаша от сместа половин час преди хранене, два пъти дневно. Толкова е лесно, а ефектът ще бъде много бърз и дълготраен.

Забележка:

Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

loading…