Сашо Диков взриви България: 50 тона злато депозирани от Тодор Живков в централна банка в Европа, отиват към ГЕРБ

1
109
Добави коментар

Древните са казали: „Юпитере, ти се гневиш, значи си виновен!“ Валидно ли е това за Бойко Борисов?!

Защо свалиха предаването на Милен Цветков от Нова тв, мълчанието на медиите и позорното им притаяване. Унизителното положение на медиите. Милен Цветков от Нова тв дума не обелва за свалянето на предаването му, отказва и на Сашо Диков да коментира цензурата, казва му, че … пътувал за Гърция.

Журналистът Мирослав Иванов пред Сашо Диков, който публикува коментар в медията „Трансмедия“: „По следите на гръцкия остров на Бойко Борисов“. Защо премиерът подскача за „гръцкия остров“, а премълча публикациите в поне 50 международни медии, че заради продажбата на БТК е взел 50 000 000, и защо премълча за къщата, която е подарил на любовницата си в Испания, според записите „Ченалова/ Янева“.

Как Нова тв замазва очите на зрителите със старо предаване, без да посочи, че е повторение е от преди три дни, за да запълни сваленото предаване от ръководството на Нова тв.

Николай Гацев, който е бил поканен в сваленото предаване на Милен Цветков и точно заради неговото изказване предаването не вижда бял свят.

Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 50 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия траснсфер от сумата отива към Фондация „Аденауер“, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

loading…