Смеете ли да проверите? Устните издават тайни от характера ви, какво значат вашите?

1
111
Добави коментар

Една жена често прибягва до козметика, за да промени естествената форма и големина на устните си. Понякога не напразно.

В края на краищата дори затворените устни могат да ‘говорят’ много и да издадат какво ли не за характера ви. Открийте формата на устните си на картинката и разберете повече за себе си.

1. Плътни, обемни и широки устни. Амбициозна

Жените с такива устни получават всичко, което искат. Без значение за какво става въпрос – мъж или нова чанта. Тези жени са смели и енергични, не се колебаят да поемат инициативата в свои ръце. Не очакват оправдания и значи от съдбата те просто действат. В живота им винаги има нещо интересно. „Сега или никога” е нейното мото.

Свободата и независимостта за тези жени са изключително важни. Те уважават личното пространство на човека до себе си толкова много, колкото и своето собствено. Тези жени търсят мъж, който е възхитителен любовник и в никакъв случай не си падат по мамини синчеца и глезльовци.

2. Плътни, но малки устни. Романтичка

За тези жени емоциите са на първо място. Животът им се състои от възходи и падения. Обикновено тези момичета винаги имат под ръка салфетки и защо ли. Мъжете обаче ги харесват много. Тези жени имат и още една страна – не обичат да дълбаят в сериозните проблеми – те просто затварят очи и се опитват да се откъснат от всичко, след като излеят болката си.

Идеята им за идеалния човек е странна комбинация от илюстрации в лъскави списания и романтични книги.

3. Горната устна е по-голяма от долната. Господарка

Жените с такива устни са хора, които се мислят за смисъла на нещата и търсят логичната връзка. Те знаят точно какво искат. За активни действия обаче се готви едва, когато са на 200% сигурни. Кариерата за тях е „всичко или нищо”. Тези жени не харесват хората, които се предават и вършат работата половинчато.

Тези дами имат много лидерски качества и високо самочувствие. Освен това те са изключително харизматични. Мечтаният човек трябва да бъде амбициозен колкото нея и да я ‘тласка” да завладява върхове. Това обаче създава напрежение и обикновено дори надпревара. Тези жени трябва да се научат да правят повече компромиси.

4. Долната устна е по-голяма от горната. Загадъчна

Тези жени винаги са в светлината на прожекторите и се открояват от тълпата. Те обаче имат нужда да усещат собствената си личност на високо ниво. Това намира отражение в стила им, маниерите и дори дрехите им.

Тези дами със сигурност се нуждаят от много специален човек и са готови да го търсят колкото е нужно. На тези дами никога не им липсват почитатели. Те обаче се интересуват повече от мъжете, които не падат в плен на очарованието им от първия поглед.

5. Тесни и широки устни. Реалистка

Тези дами винаги са здраво стъпили на земята. Обичат да планират всичко предварително – например да купят или да измислят подарък за Коледа още през есента или да правят списък с това какво ще вземат за лятната почивка месец преди старта й. Те са практични и не бързат да слагат розови очила и да се влюбят. Трябва да се случи нещо наистина необикновено, за да такава жена се втурне към пропастта надолу с главата.

Тези жени не обичат да показват емоции на публично място и често създават впечатление, че са студени и арогантни. Това обаче е много погрешно. Просто те не отварят душата си за всеки. Те обичат стабилността и се радват, че в живота им има много предвидими неща. Могат да бъдат спечелени от мъж без романтични изненади и какви ли не мили жестове. Тези жени ценят много повече друго качество – надеждността. Ако я притежавате, то значи може да стигнете далеч.

6. Тесни малки устни. Приключенка

Оптимизмът на тези жени е колкото на цели четирима души. Те физически не могат да стоят на едно място – ваканцията им ще премине в грижи за слонове или завладяване на Килиманджаро. По-малко глобалните проекти не са особено интересни за тях. Обожават приключенията и адреналина, които освежават сивото ежедневие и дават на живота по-ярки цветове. Авантюристките често вярват в себе си и поемат големи рискове, които много други биха отказали.

Те са истински бойци – силни и борбени и понякога плашат мъжете. Достойният спътник не може да е всеки – той трябва да притежава много от техните качества и да им е равен в повечето отношения./jenata.blitz.bg

loading…