Афилиейт мрежи

1
102
Добави коментар

Афилиейт уроци

Тия дни почивайки си активно в Приморско намерих една сравнително нова и непозната афилиейт мрежа. E-filiate.com е мрежа от елитни афилиейт партньори. Още с влизането в мрежата прави впечатление огромният бонус за регистриране в системата от 200$. Предполагам, че тези пари ще се изплатят след достигане на определена сума в акаунта, но никъде не намерих информация за това. Няма информация и по другите блогове писали за тази т.нар. елитна афилиейт мрежа. Ще ги тествам на сайта ми за отслабване и ще споделя мнение след наколко месеца.

Сега за самата мрежа. Регистрацията е стандартна. Изискват се email, имена и адрес. На посоченият email след няколко минути се получава потвърждение с паролата. Влизайки в профила си можем да сменим паролата си, както и да изберем метод за получаване на парите. Поддържат се стандартни чекове, плащане с PayPal и по банков път, който обаче не съм убеден че ще работи за България. Минималната сума, която се изплаща е 50$, като стъпката е 100$, 200$, 400$, 500$. А ако започнете да правите над 1000$ на седмица с тях има възможност и за седмично плащане.

Какви продукти предлага тази афилиейт мрежа? – Отговора може да се побере в една дума – разнообразни. Като се започне от електронни продукти за теглене – книги, музика, мелодии за телефони и други и се стигне до продукти за отслабване, красота, фитнес и дори аксесоари за автомобили. Въобще асортимента е богат и всеки занимаващ се с афилиейт маркетинг може да намери подходящи продукти за сайта си.

Всички афилиейт продукти имат доста добри маркетингови материали – банери, текстови линкове, готови рекламни текстове, сорс код за реклаамни email съобщения и др.

Следващият банер рекламира система за печелене на пари.

Пари от Интернет с E filiate.com

Ако някой закупи предлаганият там продукт ще ми донесе 40$.

Повечето от продуктите имат ограничение само за US трафик, но предполагам, че който иска да печели пари от афилиейт продукти се е насочил именно към този пазар.

Всички транзакции се следят в Transaction лога – от който се вижда, че съм получил 200$ затова, че съм се регистрирал. Сега остава и да ги получа :-).

Пари от Интернет с E filiate.com

Системата дава възможност и да печелим от реферали. Т.е препоръчвайки някой, който да се регистрира през нас – той става наш реферал. Ако след това рекламираният продукт поддържа комисионна на няколко нива ще получим и ние част от печалбата на продаденият от нашия реферал продукт.

Има настройка за получаване на уведомително писмо, когато някой се запише в афилиейт програмата през нас, има продажба или някой от рефералите е направил продажба.

Лично на мен сайта им и самата система ми допаднаха доста. Няма претрупани банери и излишни неща. Надявам се и продуктите им да са успешни и да има добри печалби. КОйто желае може да се регистрира и да тества тази нова афилиейт мрежа.

« НАЗАД