Милиардер уби по потресаващо жесток начин своята любима под въздействието на наркотици

1
141
Добави коментар

Милиардер ще лежи доживот в затвора, защото е убил собствената си жена по много жесток начин. Местопрестъплението хвърлило в шок дори и най-закоравелите следователи. В частност Диего Новела удушил и разбил черепа на своята 39-годишна невеста Габриела Албан, пише в. „Мирър“.

По-рано тази седмица 44-годишният мъж бе признат за виновен за ужасното убийство. Впрочем, самият престъпник твърди, че под въздействието на наркотици на него му се сторило, че Габриела се била превърнала в демон. Той призна в съда в Кейптаун, че яростно е нападнал жената, защото е искал да убие злия дух.  

След като Диего удушил своята жертва, той още два часа се гаврил с тялото ѝ. Милиардерът разбил черепа ѝ в пода на банята, а след това запушил гърлото ѝ с храна, заливайки лицето ѝ с шоколад и украсявайки го с бонбони и картофен чипс. Това обаче е само върхът на айсберга. За останалите потресаващи гаври с трупа полицията е отказала да съобщи.  „Според мен, вие много добре сте разбирали какво сте вършили. Вие сте имали ясното намерение да убиете жената. Смятам ви за виновен в убийството“, каза съдията.    

Диего предложил на Габриела да посетят Южна Африка, защото там имало духовен център, в който могли да излекуват лаймската ѝ болест. Преди да отпътуват обаче влюбените решили да се налудуват както си му е редът. Те наели стая в скъп хотел и си купили наркотици. Двойката се запознала още в училище, но тогава те се разделили заради любовта на Диего към наркотиците.  След много години двамата решили отново да пробват, но мъжът така и не се бил променил. 

 

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/zakoravelite-sledovateli-sa-v-shok-miliarder-ubi-po-potresavashcho-zhestok-nachin-svoyata-lyubima-snimki_news610598.html