Станаха ясни четирите полуфиналисти на Мондиал 2018!

1
94
Добави коментар

Станаха ясни четирите полуфиналисти на Мондиал 2018! След вчерашните две срещи от Световното по футбол в Русия, станаха ясни отборите, които ще се борят за място на финала. Повече за всеки от четирите отбора научете тук.

За да залагате на спортни събития без ограничения, възползвайте се от начален Бетфеър бонус на стойност 200 лева, при направата на нова регистрация в онлайн букмейкъра.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Франция

Франция, известни още като “петлите”, стигнаха до полуфинал след като се изправиха срещу отбори като Аржентина, Уругвай, Перу и Дания. Срещата, която ги класира до полуфинал беше тази срещу Уругвай. Петлите победиха с 2-0, след точни попадения на Рафаел Варан и Антоан Гризман. Следващият съперник на Франция по пътя към финала ще бъде Белгия. Срещата между отборите ще се играе във вторник от 21:00 часа.

Белгия

Белгийския тим, който напоследък показва безупречна игра е вторият полуфиналист. В състава им участват футболисти като Тибо Куртоа, Еден Азар, Ромелу Лукаку, Кевин Де Бройне и още други класни играчи, които правят състава непробиваем. За да стигнат до тук белгийците победиха отбори като Бразилия, Япония, Англия, Панама и Тунис. Последната победа, която ги класира напред беше тази над Бразилия с 2-1.

Англия

Англичаните са третия полуфиналист на Световното Първенство. Първоначално никой не очакваше да стигнат дотук, защото играта им в групите беше слаба, но след излизането отборът се промени. В последната среща, която им донесе място на полуфиналите, Англия победи Швеция с 2-0, след попадения на Хари Магуайър и Деле Али. Следващият им противник ще бъде отборът на Хърватска. Мачът ще се играе в сряда от 21:00 часа.

Хърватска

Хърватите, както стана ясно, са четвъртия полуфиналист. Те са отбор фаворит, още от началото на Световното. Известни са с най-силната халфова линия, в основата на която са Иван Ракитич и Лука Модрич. За да достигнат полуфиналите, хърватите вчера отстраниха страната-домакин Русия, след изпълнение на дузпи.

За повече спортни новини, следете блога на Бонус Кодове! Научете повече и за нашите: Бет365 бонус и Ефбет бонус.