Набор за експерименти Levenhuk K50

19
309
Добави коментар

Набор за експерименти Levenhuk K50 Цветно ръководство: „Атрактивен микроскоп. Проучване на микрокосмоса“

С набора за експерименти Levenhuk K50 ще научите как е подреден светът. Може да погледнете към него отвътре и да видите онова, което е невидимо за човешкото око: какво точно ядем, пием и обличаме. Levenhuk K50 ще отвори пред Вас цяло едно измерение – светът на клетъчно ниво.

Наборът разполага с всичко, от което се нуждаете, за да подготвите сами микроскопски проби. Той е уникален комплект от инструменти, които ще Ви помогнат да организирате своя собствена изследователска лаборатория у дома.

Подробното ръководство ще Ви научи как правилно да подготвите и да извършите различни експерименти. Ще можете да наблюдавате реакцията на клетките към студ, топлина или излагането им на различни химикали например.

Наборът за експерименти Levenhuk K50 включва: Ръководство „Атрактивен микроскоп. Проучване на микрокосмоса“ Пинсети Ферма за артемия (морски скариди или морски маймунки) Флакон с морски скариди Микротом – инструмент, който Ви позволява да изготвяте много тънки (части от милиметъра) разрези на образци, което е необходимо за изучаване на образеца под микроскоп Флакон с дрожди Флакон с морска сол Флакон със смола Празни стъклени проби (5 бр.) 5 образеца: крайник на муха, лук, памучно стебло, разрез от дървесно стебло, бор Капкомер Покривало против прах

Употреба: Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.