Защо Ви харесвам, а не Ви виждам на стената си?

1
179
Добави коментар

Имаме почитатели, които са харесали страницата ни във Фейсбук „Самоучител“,  но рядко или почти никога не получават наши публикации на стената си, макар че ние правим поне 25-30 такива на ден.
Защо е така?
Когато харесате една страница, Фейсбук започва да Ви изпраща публикации и съобщения от нея. Но какво да Ви изпраща, ако освен това сте харесали още 20, 100 или 1000 други страници?
Какво да направите?

Влезте в страницата ни тук: https://www.facebook.com/samou4itel/
Идете горе, в менюто „Последвано“,
Изберете „Виж преди всички“.

Така ще си гарантирате поне 2 от всичките ни 30 публикации за деня.
Но ако искате повече от 2 публикации?
Правете това, което иска фейсбук от Вас – коментирайте, споделяйте и харесвайте публикации и тогава фейсбук ще Ви праща повече от същото.

Или влезте в страницата ни тук: https://www.facebook.com/samou4itel/ и си я запазете в „Отметки“. Така само с едно кликване на мишката ще влизате в страницата ни и ще имате пълен достъп до всичките ни публикации за деня, а и преди това.

Страницата „Самоучител“ е към сайта „Самоучител“, а той определено съдържа значително количество полезна и съдържателна информация. Затова е добре да си отметнете и сайта, който е на адрес: https://samou4itel1.blogspot.com/

Наименовайте отметката за страницата във фейсбук „Самоучител 1“, а самия сайт „Самоучител 2“. Освен това, може да идете в дясната колона на сайта, надолу до „Последователи“ и чрез бутона „Следване“ да се абонирате за редовно уведомяване за нови публикации, особено ако следите текущи новини.

Освен това, тази публикация може да Ви бъде полезна и с още нещо – скоро под нея ще започнем да публикуваме връзки към най-популярните ни публикации, които са предизвикали най-голям отзвук сред почитателите ни. Така, ако сте пропуснали някои от тях, ще може по-късно да ги разгледате.