Безценни съвети на лечителя бай Панайот от Търново! Вижте как да се чистите от лошите енергии!

2
126
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лечителят радиестезист Панайот Трифонов от Велико Търново е работил като учител по биология, география и химия, 42 години преподавал анатомия и физиология.

Има специализация за работа с деца с олигофрения, заради което изучава неврология и психиатрия. Завършва и Военна медицинска школа в Русе. От близо 20 г. се занимава с биодиагностика чрез радиестезия (измерва вълните, излъчвани от органите и обектите в природата), лекува с около 50 метода, сред които рефлексотерапия, акупресура, вулканични и метеоритни камъни, цветотерапия. Занимава се не с ментална, а с физикална радиестезия, чийто представител е френският радиофизик проф. Луи Тюрен.

В своята практика на радиестезист и лечител Панайот Трифонов винаги се стреми да измерва нещата обективно и да се опира на съвременната наука. Ето как обяснява той най-популярните ритуали и поверия, които българите спазват в ежедневието си или до които прибягват при нужда.

Голям процент от българите вярват в магии, врачки, баячки. Това беше удостоверено и от проведено наскоро социологическо проучване. Тези неща не трябва обаче да се вземат на подбив, несериозно. Поверията съпътстват човека в неговата история и отразяват хилядолетния му опит. Между хората винаги е имало личности с вродени способности да възприемат положителните и отрицателните енергии. Моят подход е да обоснова научно тези на пръв поглед ирационални неща – от гледна точка на физиката, химията и физиологията.

Магията

Физиците казват, че магията е квантова енергия. Тя се получава, когато електроните преминат от по-външна орбита в по-вътрешна. Квантите са най-малките частици енергия и могат да се превръщат от енергия в материя и обратно. На този принцип работи и водородната бомба. Квантите се състоят от един електрон и един позитрон. Квантовата енергия не търпи патология. Щом някъде в тялото има здравословен проблем и отклонение от енергийната норма на съответния орган, квантите действат, за да го излекуват енергийно. Трябва обаче да бъдат активирани и за тази цел се използват различни методи.

Съществува енергийно вмешателство, което не лекува, а уврежда организма. Магията разстройва физиологията на клетките. Тялото ни е изградило естествена бариера на чуждите енергии – собствената аура. Но понякога тя не може да се справи с чуждото вмешателство. Как действа то? Цитоплазмата на подложени на енергийно вмешателство клетки върти радиестезичното махало наляво. В тези клетки е променена структурата на водата. Не им достигат електрони. За да установя енергийно вмешателство, аз лично тествам енергията в определени зони на тялото. Там махалото се върти наляво като при болни клетки, а също и както при леви торсионни полета, които съдържат ядрената частица неутрино.

За енергийно вмешателство може да се съди и по цвета на човешката аура.

Ако цветовете й са тъмни, мръсни, налице е вмешателство. Нормално цветовете на аурата са ярки и чисти. Енергията на магията е с ниски вибрации. Една част от нея се загнездва в аурата, а другата – в подсъзнанието.

Съществуват десетки начини за чистене на аурата. Подсъзнанието обаче се чисти със слово. Например с Киприяновата молитва или с молитвата „Отче наш”. Всяка изречена дума от молитвата излъчва енергия с определена честота на вълната. Тествал съм молитвата „Отче наш”. Има абзаци от нея, които излъчват енергия в червения спектър, други – в оранжевия и така нататък, във всички цветове на дъгата. Дори да не вярваш, когато казваш молитвата или когато някой ти я чете, тя те чисти енергийно.

Още Петър Дънов е твърдял, че всеки текст на Библията, на Корана и на Талмуда излъчва някакъв вид енергия. Това съм констатирал също с радиестезичния уред. Всяка дума е магия. Ако някой ти каже нещо добро и от него се чувстваш добре, то е „бяла магия”. Ако ти каже нещо лошо или те нахока, това е „черна магия”.

Ако е направена зловредна магия, неутрализирането й с минерали и други техники трябва да се прилага почти цял месец, за да се изчисти аурата напълно. Ще се промени и подсъзнанието така, че да дава команди за нормална функция на органите и жлезите.

Хората, които правят магия, разполагат с докоснат от обекта на магията предмет. В него е оставен торсионен фантом, който служи за канал, по който магията се внедрява в тялото. За тази цел се използват снимки, визитни картички, дрехи, коси и други биологични материали от тялото.

Археолозите трябва да внимават какви предмети разкриват, защото на всяко заровено имане е направена някаква защитна магия. Например археологът Георги Китов направи много открития в Долината на тракийските царе, но впоследствие се разболя и почина.

Храни, дрехи, обувки, подаръци, картини – всеки майстор, който ги е направил, оставя своите кванти, свой енергиен отпечатък. Затова Петър Дънов много е внимавал кой му шие дрехите, кой му е готвачът. Даже казва: „С болен човек не сядай да се храниш”. Всеки от нас трябва да внимава кой му подарява нещо, защото квантите на този човек остават близо до нас и докато подаръкът стои на шкафчето ни, тези кванти ще ни влияят. Същото се отнася за картините на художниците, които висят по стените на домовете ни и в работната среда.

Продуктите, които ядем, трябва да са от младо животно или растение, защото не са натрупали лоша енергия. По същата причина и партньорът ти е добре да бъде млад. Неслучайно някои хора си избират партньор, който е с десетилетия по-млад. Президентът на САЩ Доналд Тръмп е показателен пример.

Грозде се бере от момци, тъпче се от невести и виното се раздава от многодетни жени. Най-младата жена в семейството е готвачът, защото има най-хубава енергия. Има ритуал при месенето на козунаци, това да прави най-младата, най-хубавата и най-здравата жена и народна музика да оглася помещението. Музиката също влага енергията си в козунака.

Сол и захар не се дават на заем. Това са минерали с кристална структура, които поглъщат цялата информация от семейството. Баба Ванга гледаше на бучка захар, върху която човек е преспал една нощ. Така бучката захар е погълнала най-малкото информация за състоянието на всички органи и жлези.

Ванга препоръчваше на места, където често стават катастрофи, да се ръси сол и захар, за да поемат отрицателните енергии. Тогава мозъкът на водачите в този участък от пътя ще работи правилно. Когато има отрицателни енергии, водачите реагират неадекватно и стават катастрофи.

Публичните личности трябва да внимават

Поддръжниците на всяка публична личност й дават енергия, но има и хора, които не са добре разположени и я обливат с отрицателна енергия. Певците и певиците почти всяка нощ трябва да спят с поставени под леглото сурови, пресни (до 4 дни) яйца, счупени и сложени във вода, защото те поглъщат всякаква отрицателна енергия. Яйцата може да се поръсят със сол или със захар, защото солта и захарта са минерали, които поглъщат отрицателната енергия. Особено ефективна е солта, чиито кристали имат кубична форма. Всеки човек би могъл, след като се прибере вкъщи, да постави ръцете си за десетина минути в тавичка с морска сол и пет минути да стъпи в солта. По този начин ще се изчисти от вредната енергия. Тази сол може да се ползва най-много два или три пъти и след това се изхвърля в канализацията.

Жена, която постоянно се занимава с болни хора, ми каза, че заспива със сол на стъпалата, дланите, китките и главата. Така повече от 20 години няма проблеми. Докато други хора, които работят с болни, след това със седмици ги болят съответните органи. Много известни лечители живяха кратко. Ето защо е необходимо сериозно чистене на организма на лечителя след контакт с болни хора. Същото се отнася и за лекарите, и за всички, които работят с болни хора.

Леене на куршум

Млада жена сподели, че брат й се излекувал от напикаване чрез леене на куршум (олово). Този метод на лечение е ефективен, в него има нещо рационално, което искам да обясня. Напикаването е предизвикано от преживян страх. Страхът има дължина на електромагнитната вълна 7,97 метра. Оловото, което се лее при този метод, е със същата дължина на вълната, със същата честота, но с обратна фаза. Точно затова двете електромагнитни вълни – на страха и на оловото – се неутрализират. От деструктивни честоти организмът преминава към здрави честоти на електромагнитно излъчване. Този метод на лечение е на квантова основа.

Хвърляне на боб

Най-много се присмиват на този метод, а той има научно обяснение. Методът обаче действа, ако семената са със здрави зародиши. Когато се хвърли бобът и има отрицателна енергия, бобените зърна се разпръскват, защото не търпят тази енергия.

Славяните са имали обичай, когато някой им дойде на гости, да му поднесат крина със семена, където да си поставят краката за кратко. Защото семената издърпват цялата отрицателна енергия. Петър Дънов е препоръчвал събеседникът да се държи на метър и половина, дори да не се ръкуваш с него, за да се избегне преплитането на аурите на двете тела.

Леене на восък

Когато има чуждо енергийно вмешателство у човека, при леенето восъкът се разпръсква в течността. Восъкът се лее до момента, в който топката восък остава цяла. Жена, която лее восък, ми донесе парчета след ритуал да ги измеря с радиестезичния вълномер. Този вече използван материал имаше по-ниска от нормалната дължина на електромагнитната вълна, тъй като восъкът е отдал своята енергия, за да премахне лошата енергия в организма. Аз също си служа с восък, но с плочки, които поставям на различни части на тялото при различни здравословни проблеми.

Гонене на демони чрез шум

В българската народна традиция са познати много такива ритуали. Например кукерите с техните звънци. Създадените звукови вълни унищожават микроорганизми и други същности с ниски вибрации. По този начин се чистят дворове, помещения и цели населени места. Различните звънци издават звуци с различна дължина на вълната, но с обратна фаза на вълните на различни заболявания или на отрицателни енергии. По този начин ги премахват. Нагледно това е демонстрирал японският учен д-р Масару Емото. Той измерва дължината на вълната на звука на даден шум. С уред създава звук със същата дължина на вълната, но с обратна фаза, и настъпва тишина, защото двете вълни взаимно се неутрализират.

Момиче от Родопите, още преди д-р Емото да открие информационните свойства на водата, лепеше по бутилки с вода текстове от Корана и така лекуваше. Всеки текст излъчва енергия, която се приема от водата.

Счупено и скъсано носи лоша енергия

Счупени чинии, огледала, ъглите на мебелите, надрани дънки излъчват вредна енергия. Счупените предмети трябва да се изхвърлят веднага, а мебелите в дома да нямат остри ъгли. Неслучайно казват да не сядаш на ъгъла на масата. Нашите баби и дядовци ползваха кръгли маси, наричаха ги паралии.

Огледалото поглъща всички видове енергии, защото е направено от минерали. През нощта организмът се чисти от лошите енергии, затова не трябва да поставяме огледало в спалнята. Огледало се чисти с вода, а най-добре със сребърна вода, защото съдържа микрокристали, които поглъщат отрицателната енергия. Мерил съм излъчванията на огледала. Лошата енергия е до 30 см от повърхността. Затова лицето ни трябва да е на по-голямо от 30 см разстояние.

Кадене

Знаете поговорката „Бяга като дявол от тамян”. Електромагнитната енергия на огъня и дима унищожава болестотворните енергии. Йогите също се опушват с индийски благовония. Изследвал съм електромагнитната енергия на тамяна, с който се кади при християнските ритуали. Установих, че ефектът му е антираков и антивъзпалителен.

Баене

С изречените думи и заклинания баячката чисти отрицателната енергия от подсъзнанието. То приема енергията на думите и се променя. А подсъзнанието ръководи вегетативната нервна система, следователно и всички процеси в организма.

Баената вода е структурирана и когато се залее тялото на човека с нея, отрицателната енергия също се отмива, пише e-vesti.com

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани