Virtus.Pro ще участват на IEM Shanghai с Morelz ; пряко по HFTV

2
226
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Пряко по HFTV ще може да наблюдавате легендите от Virtus.Pro на IEM Shanghai.

Piotr „morelz“ Taterka ще бъде петият играч на Virtus.Pro на IEM Shanghai.

23-годишният играч ще продължи да играе за отбора, след като той вече изигра няколко турнира, с поляците, поради напускането на Janusz „Snax“ Pogorzelski посока mousesports.

На испанското събитие, поляците успяха да вземат само 18 рунда, в два мача и да си отидат у дома безславно. Бъдещето на morelz не е ясно, след като Grzegorz „SZPERO“ Dziamalek и Kacper „Kap3r“ Sloma се върнаха в Kinguin, след изтичането на сделката за наем.

По-рано тази седмица, имаше слухове, че Michal „snatchie“ Rudzki от AGO ще се присъедини към Virtus.Pro, но тази година той не се представя толкова добре, след като има рейтинги, които са под средното ниво в 13 офлайн събития.

IEM Shanghai ще се проведе от 1-6 август в Shanghai New International Expo Center, където осем отбора – 5 поканени и 3 класирали се, ще се борят за наградата от $250,000.

Естествено, всичко ще бъде предавано пряко по HaveFun TV! Макар часовете да бъдат доста ранни, ще се радваме да се присъедините към нашия коментар, за да може да се забавляваме заедно.

Отборът на Virtus.Pro за събитието изглежда така:

 Filip „NEO“ Kubski
 Jarosław „pashaBiceps“ Jarząbkowski
 Paweł „byali“ Bieliński
 Michał „MICHU“ Müller
 Piotr „morelz“ Taterka (stand-in)

 

Източник: HLTV