Борисов: БСП да си хапнат и пийнат – те обичат. Да не им разваляме празника

1
170
Добави коментар

„За последните години над 20 милиона лева са влезли в Нови пазар. Сега знам, че се работи по три-четири проекта. Сега се строи още един гръцки завод, винарната промишленост се развива много добре, таке че до една-две години още много неща ще направя”.

Това каза премиерът Бойко Борисов в Нови пазар, след като участва в откриването на 23 санирани сгради в града.

 „Ако искаме да върнем хората в България, трябва да развиваме максимално бързо инфраструктурата. Кажете ми един град и веднага мога да ви кажа какво е направено в него. Божурище и Костинброд – такава индустриална област се развива там. Вчера минах да проверя „Хемус“, строи се много здраво и са напреднали. С тези темпове смятам, че след три-четири години ще я вържем с Варна”, каза Борисов.

Във връзка с празника на БСП на Бузлуджа, премиерът коментира: „Нека да си хапнат, да си пийнат – те обичат. Много злини са направили на България за тези десетилетия управление. Да не им разваляме празника. Нашата работа е да покажем какво е било и какво сме направили”.

„Знам какво е да си кмет по време на управление на БСП. Направиха криза с боклука в София, а после те ще ми говорят за кметове и какво са направили. Честит им празник”, каза още Бойко Борисов.