Емануела взриви България: „Хората напускат страната не заради чалгата, а заради Вас, продажни интелектуалци!

1
133
Добави коментар

Емануела буквално взриви България. Неочаквано за критиците си, певицата отговори спокойно и смислено на всички подвеждащи и компрометиращи въпроси, целящи да я унижат и смачкат.

Емануела неочаквано изригна: „Проблемът на България не е в чалгата, а във вас интелектуалците, които се прОдадохте и я прЕдадохте! Не заради нас, певиците, а заради такива като вас хората напуснаха родината!“, изстреля думите си като в транс уж вятърничевата певица и с откровеното си прозрение буквално шокира България. „И не се чудете защо евакуиралите се в чужбина българи не Ви канят да им четете стихове, а викат такива като мен да им попеем и да ги позабавляваме“, завърши певицата.

Какво всъщност каза Емануела – чалгаджийката с беден речников запас, но пък с явно високо IQ и вродена природна интелигентност!

Жената, която всяка вечер е на работното си място сред народа и поради това усеща импулса и настроенията на обществото българско, изстреля една проста, но Гениална Истина: Вие мили, родни прегладнели, недостойни псевдо-интелектуалци масово се продадохте на НПО-американски фондации и тем подобни соросоидни организации за контрол на населението. И с това продадохте душата и кръвта на България – за жълти стотинки! Ако някой не е разбрал – това всъщност каза Емануела!

След което певицата продължи:

„Вие тук така и не се опитахте да ме опознаете като човек. Лепнахте ми етикета „чалга певица“ и ме сочите непрекъснато с пръст. Опитахте се да ме изкарате второ качество човек и ме отлъчихте от интелектуалната си надута групичка. Хората не са етикети. Ценностите на един човек не са съизмерими само с това колко книги е прочел, а как се държи с останалите. А вие се държите надуто и надменно. Тогава как да ви отвърна?
Обзалагам се обаче, че на мой концерт мога да събера в пъти повече слушатели, отколкото вие на някое ваше мероприятие. Народът ни има нужда от този вид музика и аз му я давам!

Емануеала едва ли осъзна какъв удар нанесе на тези, които заспиват с книга от световната класика в ръка, а по цял ден не правят нищо друго, освен да творят за шепа хора, или най-егоистично да се самоусъвършенстват, без да реализират познанията си.

Хронично безпаричната актриса Ернестина Шинова, която беше в Къщата на Биг Брадър, също е професионална платена протестърка. Заедно със съпруга си Андрей Слабаков по време на летните соросоидни протести през 2013-та г. пушеха замислено и се обявяваха против „режима“ на Орешарски – ясно от кого заплатени и ясно с каква цел!

Така наречената ни интелигенция буквално слугува на назначените от САЩ управляващи тук марионетки и тотално е изгубила уважението на истерзания и беден български народ. В другите страни интелектуалците са в основата на всенародни революции, а тук взимат едни пари, за да се правят на маймуни, защитавайки един чужд режим, който е меко казано, диктаторски. Българите не бягат в чужбина заради нейните песни, а заради лошото и обирджийско управление на страната ни, в което съучастник е така нареченият културен елит.

Палати, които са купени с грешни и продажни пари. Ето това се нарича чалга!!!

loading…