Кое е най-доброто нещо в Ню Йорк през лятото? На този въпрос отговарят Hailey Baldwin, Martha Hunt, Katie Holmes и други.

1
96
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ню Йорк не е просто град, а цяла вселена със свои собствени закони. Животът в Голямата ябълка няма нищо общо с този в целия останал свят. Трудно би могло да се опише всичко, което може да се види, направи и да се преживее в града, който никога не спи. Тук може да се намери буквално всичко! Вижте какво споделиха за него някои от любимките ни. Как те прекарват своето лято в този забързан мегаполис.
Josephine Skriver

“Честно казано всичко е вибрация. Това е времето, през което семейството ми идва в Ню Йорк, така че аз се влюбвам отново и отново в града всяко лято.”
Hailey Baldwin

“Лятото в Ню Йорк, честно казано, ми идва малко в повече, защото е адска жега тук. Обичам да ходя на изток, в Хамптън. Това е любимата ми част от лятото.”
Martha Hunt

“Едно е ясно – всички са в по-добро настроение, защото не са замръзнали. Също така има невероятен спирит и енергия във въздуха, което е доста прочувствено и забавно.”
Dakota Fanning

“Възможността да седиш навън и да вечеряш. Имам чувството, че през зимата никой не излиза. Никой не си прави случайни вечери в сряда вечер или на някакво събитие, просто защото не искат да прекрачат прага на топлия си дом. Излизанията стават по точно определи причина и график. Така че мисля, че спонтанността се връща през пролетта и лятото.”
Nina Garcia

“Хората са по-свободни. Преминавам през парка, за да стигна до работа и това наистина е прекрасно. А хората са много френдли настроени и по-готини. Дори и да вали – хората са навън и се радват на дъжда.”
Katie Holmes

 

“Онези весели, красиви, музикални, шарени камиончета за сладолед!”

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Dakota Fanning, Hailey Baldwin, Josephine Skriver, Katie Holmes, Martha Hunt, Nina Garcia, вселена, Голямата ябълка, лято, Ню Йорк, Хамптън