Имигрирай народе – тук спасение няма! Имигрирай и никога повече не се връщай!

2
160
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Понякога, човек се пита какъв мазохист трябва да е, за да продължава да живее в България и не сложи чертата и да се махне завинаги от тази кочина.

Кочина не в преносният, а буквалният смисъл на думата, кочина в която политическите прасета не се изяждат едно между друго, а в тъмните ъгли на кочината, правят договорки как да изядат царевицата на господаря ( народа ), но не и себе си. Кочина в която политическата нечистоплътност е толкова голяма, че на прасетата в политиката не им прави изобщо впечатление, че са потънали до ушите в кал и току родят някое ново прасе, за да се отръскат от калта и да видят стопаните на кочината, разбирай народа, че и измежду прасетата има някое читаво и на този път то щяло да бъде различно.

Е да ама не в кочината има строга йерархия и подредба и ако не слушаш и не папкаш от там където ти дадат по окаляните прасета, няма да оживееш дълго като политическо прасе, а какво по хубаво от това за едно прасе по цял ден да се търкаля в кочината, някой да го храни, то нищо да не върши и никога за него да не идва Коледа…

Защото в кочината наречена България и свинският и политически живот, Коледа за прасетата няма и няма да има, защото те управляват по техните правила.

Прасетата в България се делят на политически партии и от тях файда никаква няма, но пък народа си ги храни и угоява всеки ден, но тинята и постоянното плодене на свинете майки в политиката вече е толкова голямо, че надежда няма. Кал и мръсотия навсякъде, тиня по всички етажи на властта, тиня в която се въргалят толкова много прасета, че чак им е чудно на някои хора от къде се навъди такава огромна популация и защо никой не иска да и види сметката. А всичко е много просто, едни прасета от началото на прехода в България, произведоха други прасета, които днес ни управляват, но тъй като в кочината много се размириса сега прасетата от началото на прехода искат и правят всичко възможно пак да застанат начело на държавата. Но тя пък вече е толкова голяма кочина, че ако дойде Коледата за само едно прасе от техните, ще трябва да дойде и за всички останали.

Затова прасетата се пазят, без значение кое ще е начело на стадото, защото популацията в кочината трябва да се увеличава, а господаря на кочината трябва да се страхува от тях.

И толкова много са станали прасетата и нерезите в тази кочина България, че дори кучетата ( пардон институциите), които трябва да се грижат за господаря ( обикновеният човек) вече са се опрасили по няколко пъти и са в някаква хермафродитна форма между прасе и куче, която е по страшна дори от тази на свинете, защото кучетата вместо да служат на господаря си, са подвластни на полувида си прасешки и правят всичко каквото онези от политическата кочина им изгрухтят. И за да ви се изясни още повече картината и защо трябва да напускате кочината със скоростта на светлината, ако все още се чувствате хора, а не някакво политическо прасе, то трябва да знаете, че при прасетата когато едното затъне в много кал, те другите не го спасяват или убиват, те го подменят не с някое ново, а с онова на което господаря народа се е доверявал да разпределя царевицата и преди….

Така, че Имигрирайте без да се обръщате назад, защото в кочината България има само един начин да се случи нещо наистина различно от това, което гледаме в последните 30 години и то е да дойде Коледата за всички политически прасете наведнъж в един ден, което е малко вероятно да се случи, защото политическите прасета са навсякъде където се обърнете и са се групирали по стада и всяко иска да управлява кочината, но по свой си начин, като само получава от господаря (народа) без да му дава нищо в замяна, защото както разбрахте, за политическите свине в България не идва Коледата…

Източник: xak news