Чрез Signal поверителността вече е в твоите ръце!

1
149
Добави коментар
userado1
userado1

С развитието на технологиите и умните телефони нашият живот става все по лесен, но също така и личният ни живот се подлага в риск и опасност. Доколко новите технологии са сигурни, дали са пробиваеми и дали лошите батковци ви наблюдават?

Всичко това може да породи у вас съмнение, особено, когато става въпрос за лична комуникация. За радост една организация, която днес я наричаме Open Whisper Systems, положи много усилия и труд за да унищожи съмненията ви за технологиите от този вид.

Съществуват наистина много приложения за смартфоните ни, чрез които осъществяваме комуникция, било за ежедневни или официални случаи. Няма да ви представя нещо ново, но ще ви гарантирам сигурността на Signal.

Какво е Signal?

Това не е поредното приложение за комуникация, а инструмент, с който сигурността и поверителността вече е във ваши ръце.

В България не е известен много, но в останалите страни е съвсем различно. Предпочитан е предимно от големи фирми, чиято комуникация трябва да остане в анонимност и сигурност, бизнесмени, журналисти, блогъри, активисти, тайни организации и общества.

Казвайте каквото искате! Изпращайте групови или лични съобшения, чрез смс или ммс, посредством интернет връзка или без налична такава.

Бъди себе си! Използвайки наличните ти контакти и актуалния ти телефонен номер, можеш да се свържеш с тях без да въвеждаш потребителско име и парола. Няма риск от загубване на акаунта ти!

Обажданията и съобщенията са криптирани от край до край! Никой няма достъп до твоята комуникация, включително и самата организация. Единственият, който има достъп до твоята комуникация си самият ти!

Напълно е безплатен! Не дължиш суми за използването му и няма реклами. Организацията и разработчиците печелят единственно от дарения и награди.

Приложението е налично, както за Android, така и за IOS.

Моето предложение е да го изтеглите незабавно и да се насладите на поверителност във вашата комуникация. 🙂