5 предимства, които онлайн пазаруването ни предоставя

1
178
Добави коментар
userado1
userado1

Снимка: Pixabay

1. Удобство. 

Удобствата, които онлайн пазаруването ни предоставя със сигурност няма да се поберат в едно изречение, ако бихме ги изброили. Първото, за което се сещаме е онова лудо скитане по мола или улиците поради липса на разнообразие или различен вкус. Вече няма нужда да го правите! Защо да си докарвате луди болки на краката, докато можете да го правите в седнало положение, улегнали на дивана също не е лош избор. 

Второто, за което се сещаме са дългите опашки на касата. Вече и това го няма! Онлайн платете с това, каквото ви е на кеф, дебитна или кредитна карта, PayPal, EasyPay, наложен платеж и пр.
Това последното е най-добрата опция, която може да изберете, ако нямате доверие на търговеца, не познавате достоверността на сайта или просто се скептични към онлайн шопинга. Третия критерий за който се сещам е свободата на движение. Може да скачате от магазин на магазин без лимит. 

Разглеждайте, колкото продукти искате и прекарвайте толкова време, колкото ви е на душа.
Единствената негативна опция е, че не разполагате с опция да пипнете реално стоката с ръка, но пък за сметка на това може да я върнете, ако не ви харесва и удовлетворява очакванията. За тази опция е възможно да се информирате по-подробно от сайта на търговеца.
 

2. 24/7 работно време.
Онлайн магазините за вас работят денонощно! 

Дали ще закупите дадена стока сутрин рано, по обяд или в полунощ, това няма никакво значение, изборът е напълно ваш. Няма нужда да отлагате важна събрание, среща или задача, търсенето на паркинг, задръстванията по пътищата – всичко това вече е изпята песен, защото онлайн магазинът е на ваше разположение 24 часа и седем дни в седмицата. 

3. Бързo и лесно плащане.  

Както отбелязах и по-рано, плащате лесно и бързо с удобен и комфортен метод за вас, само с два три клика. 

 4. Защита на потребителя. 

 Едно от нещата, които харесвам е защитата на потребителя/купувача. Опцията да върнете продукта в рамките на седем дена, ако не ви харесва е повече от лукс. В случай, че е пратен грешен модел, различен цвят от този при поръчката или просто има наличие на дефект, търговецът е длъжен да се погрижи за възникнали проблеми от този вид. Ако ли не, достатъчно е да подадете един сигнал на комисията за защита на потребителя (КЗП) и проблемът ще се разреши с сигурност.
 

5. Справка на цените. 

Да се хванем ли на бас, че не един или два пъти сте съжалявали за закупена стока, просто защото тя е струвала по-евтина във съседния магазин, но вие не сте почакали до този момент на преразглеждане. Е, мога да ви успокоя, не сте сами. 🙂 Случвало се е и на мен, но онлайн шопинга сложи край на всички тези проблеми.
Сега в реално време може да проследите пазара и актуалната стойност на стоките. 

Това е много лесно в днешно време тъй като информацията в киберпространството се движи светкавично. Разбира се не свършва с това, има още много критерии, които мога да изброя, но ще ви оставя да ги откриете сами. 🙂 

Ако желаете подобни текстове и за вашия сайт, може да посетите AdoBiz за повече информация.