Brave – различният браузър!

1
158
Добави коментар
userado1
userado1

Picture: Internet

Днес ще ви представя един браузър, който ще се хареса на всеки, мразещ рекламите, бисквитките и бавните сайтове. Това са само едни от най-впечатляващите функции на уеб браузъра Brave, който може да ви се стори малко нестандартен от пръв поглед, но ви уверявам, че ще имате много полза от него, особено ако държите на вашата поверителност в онлайн пространството.

Brave най-много е известен с това, че спира тракерите във сайтовете, които посещавате, а и премахва рекламите, също така блокира и излишни скриптове, които натоварват сайта при самото му зареждане, по този начин вие имате по-бързо и комфортно навигиране.

Самият Brave е безплатен с отворен код и лиценз, базиран на Chromium уеб браузър. Един от основателите на браузъра е съ-основателя на Mozilla Firefox – Brendan Eich, със съдействието на Brian R. Bondy, Marshall Rose, Yan Zhu, Garvan Keeley, Aubrey Keus, Sergey Zhukovsky, Brian Johnson, Brian Clifton.

Това е общо взето, което мога да кажа, но изключително лекия интерфейс, семплия дизайн и готините възможности за персонализиране ще ви впечатлят при първото запознанство, наистина. Не се ядосвайте отначало, защото ще ви трябва малко практика за да свикнете с него.