Водка Beluga – AlCOBIBLE – БИБЛИОТЕКАТА ЗА АЛКОХОЛА

4
274
Добави коментар
hocus
hocus

Водка Белуга

Beluga Vodka

Свободата на лукса

Истинската любов се случва само веднъж в живота. Тази водка с неповторим вкус и неповторим аромат, като първата любов е само една и оставя спомен за цял живот.

Beluga Vodka не заслужава обикновено описание на качеството на напитката. Това е елитна марка, достойна да бъде представена с подобаващ респект към благородството на нейния изискан вкус.

Beluga Vodka е чаша хубаво гурме. Тя прави живота по-богат и по-добър с всяка глътка. Деликатният й вкус е отличен спътник за всякакъв повод и нежно подчертава вкуса и аромата на ястията. Ако сте истински ценител на качествения алкохол, ако мислите че сте достойни за най-доброто, ако търсите най-правилното решение и най-високите постижения и не сте съгласни да правите компромиси, Beluga Vodka е неизменно Вашият избор. Достойна за истинските любители на кулинарното изкуство, произведена с вдъхновение и желание, тя Ви дава възможността да се насладите на неподражаемо питие с отлична репутация.

Beluga Vodka е супер премиум руска водка. Тя, както се разбира – носи името на рибата белуга, чийто черен хайвер е рядък и скъп деликатес. Тази водка е плод на възможно най-педантичните и отговорни усилия, положени от специалистите на дестилерия „Мариинск”.

Там, в сърцето на Сибир, в област Кемерово става възможна появата на най-благородната от руските водки. Дестилерия „Мариинск” е основана през 1900 г. в едно от най-екологично чистите, тихи и необезпокоявани от човешко присъствие места в Русия. Защото, разбира се, истинската руска водка може да бъде произведена единствено и само в Русия, а специалното географско разположение дава допълнителните плюсове на специфичния вкус на Beluga Vodka. Днес дестилерия „Мариинск” е считана за индустрия с национално значение, благодарение на нейното свръхмодерно оборудване и напреднало ниво на системите за контрол по време на всеки етап на производство.

Изтънченият и богат вкус на Beluga Vodka е получен в резултат на специална композиция, съдържаща малцов спирт и най-чистата минерална вода, извираща от Сибирски артезиански кладенци с 300-метрова дълбочина. Смята се, че специалните качества на тази вода са идеални за производството на водка. Водата е ключов компонент в производството на Beluga Vodka, съставляваща почти 60% от уникалната формула. Тя се смесва от няколко източника, преминава през филтрация с кварцов пясък и специално пречистване със сребро. Специфичният малцов вкус в днешно време също трудно може да бъде открит във вкуса на една водка, главно поради разходите и изискваната трудоемка производствена технология. Внимателно селектираните натурални съставки преминават през система за тройна филтрация. Разбира се, има и още една много важна съставка в рецептата на Белуга. Производственият цикъл включва и финал, заключителна фаза – узряване. В зависимост от класа на водката, етапът „на почиване” може да продължи от един до три месеца. Този метод има за цел да неутрализира суровия, тръпчив аромат, да премахне всякакво парене и горчивина, за да изпъкнат на първо място характерният богат вкус и мек дъх на Beluga. Точно през периода на отлежаване Beluga придобива своя уникален аристократичен вкус, като изкусната комбинация от фактори в резултат придава неповторимата гладкост на тази фина напитка.

Любопитно е, че дизайнът на бутилката също е от висок клас. Опаковката изглежда стилно, луксозно, напълно отразяваща съдържанието на продукта. Стъкло с подобно качество може да се наблюдава само при оптичните устройства и Beluga. Бутилката е кристално чиста и ясно отразява светлината, което е допълнително потвърждение за високото качество на суровината, от която се произвежда. Преди да се постави в кашоните и да тръгне към своите клиенти, всяка бутилка водка Beluga е индивидуално обгрижена от човешки ръце. Последните елементи от визията — металната риба и етикетът се поставят ръчно. Върху етикета на всяка бутилка се поставя индивидуален номер.

Почитателите на Beluga са хора с висок социален статус, професионалисти, достигнали върха на своята кариера, които нямат какво да доказват, защото вече са го направили чрез своята работа и талант и имат свободата да разполагат с лукса.

Свързани