Пътуване от Варна до Летище Констанца

30
728
Добави коментар
A2ZTransfers
A2ZTransfers

Индивидуални и Споделени Трансфери с A2Z Transfers

 

 

Международното летище на град Констанца се нарича Михаил Когалницеану. Намира се на 25 км северозападно от центъра на града и на 265 км от Летище Букурещ. То е важно летище на румънския черноморски бряг и обслужва пътници към близките курорти Ефори, Олимп, Нептун, Юпитер, Венера, Сатурн, Мамая, Мангалия и др. IATA кодът на летище Констанца (CND).

 

Летище Конастанца е най – натоварено през летните месеци, но и през останалата част от годината можете да намерите изгодни самолетни билети до Лондон, Истанбул или Талин. През лятото се изпълняват полети от Констанца до Париж, Милано, Брюксел, както и вътрешни полети в Румъния. Летище Констанца не е толкова популярно, както летище Отопени в Букурещ, но също се предпочита от много българи, основно заради близкото си местоположение. Намира се на 180 км от Варна и до него можете да се стигне за 2 часа и половина с кола. До центъра на Констанца можете да стиглете още с автобус: два пъти седмично по линията Варна – Констанца – Одеса. Автобусите тръгват от автогара Варна, но не спират на Летището, а в центъра на града.

 

Летищни трансфери от и до Констанца с A2Z Transfers

 

1. Споделено пътуване Варна – Летище Констанца

А Ту Зет Трансфърс предлага ежедневен транспорт от Варна до Летище Констанца на изгодни цени. При споделените трансфери пътувате с други пътници по същия маршрут, по предварително определо разписание. Цената е на човек – не заплащате цялото превозно средство. Еднопосочно пътуване Варна – Летище Констанца или обратно струва 50 лв на човек.  ​Повече информация за разписанието на споделените трансфери ще намерите тук:

 

2. Индивидуален транспорт Варна – Летище Констанца

За удобство на пътниците от и до Летище Констанца, A2Z Transfers предлага индивидуални летищни тансфери с комфортни автомобили. Превозните средства са нови и предлагат удобно пътуване за максимум 6 човека. Резервацията на трансфер от Варна до Летище Констанца (CND) става он – лайн с кредитна или дебитна карта. Вие избирате часа и мястото на тръгване и не се съобразявате с разписанията на обществения транспорт или с други пътници. Индивидуалните трансфери са съобразени с Вашите индивидуални нужни, а комфорта и сигурността по време на пътуването са наши основни приоритети. За да добиете по- добра представа разгледайте снимки на превозните средства от нашия автопарк:

Можете да резервирате както еднопосочен, така и двупосочен трансфер. След като завършите резервацията ще получите електронно потвърждение на посоченият от Вас и-мейл адрес. След като кацнете на летище Констанца, шофьорът ще Ви чака с табелка с Вашето име на изхода за „Пристигащи“. Когато трансферът Ви е от Варна до Летище Констанца, шофьорът Ви оставя директно на терминала за „Заминаващи“. Имайте предвид, че е добре да сте на летище два часа преди полета. 

 

Летищните трансфери от Варна до Констанца са най- удобния и предпочитан начин на придвижване, когато ще пътувате от или до румънското летище.

Резервирайте Вашия трансфер тук:

 

 

 

Полезни Връзки:

 

Индивидуални Трансфери | Споделени Трансфери | Автопарк | Цени | Лицензи