Конкурс „Мис Силикон“ в София – таз година 400 кубика, догодина – 600

19
Добави коментар
agala
agala

Киро Скалата във вихъра си – дърпа със зъби сутиен, за да стигне до силикона. Снимка: e-vestnik

„Катье, защо си сложила такива цици, за да ти отива на дупито, коет’ е като дьетско барабанчи, ли?”, провикна се Митьо Пищова към една от участничките в конкурса „Мис Силикон”.  Едрият познавач на „мъникенките в жакузита” бе председател на журито на първия по рода си конкурс у нас в сряда вечерта. Присъствието му задаваше един неповторим чалга стил на събитието.

Журналисти недоволстваха, стартът на шоуто се забави с близо час, организаторката и водеща – Мариана Маринова обърка на няколко пъти имената на участничките, реда им и откъде са. Това обаче не бе от значение най-вече за мъжката част от гостите. Черните ризи и голите глави явно са се върнали на мода, тъй като клуб „Ескейп”, където се проведе събитието, бе запълнено от господа тип мутра стайлинг. Всички те тръпнеха в очакване да видят преливащи силиконови гърди.

Йоана Христова (втората от ляво надясно), победителката в конкурса “Мис Силикон” 2009, позира с подгласничките си. Снимка: “Мис Силикон”

Йоана Христова (втората от ляво надясно), победителката в конкурса “Мис Силикон” 2009, позира с подгласничките си. Снимка: “Мис Силикон”Претендентка за титлата праща страстна целувка към журито на конкурса. Снимка: e-vestnikМомичето, което увери Киро Скалата, че ще го обязди с удоволствие. Снимка: e-vestnikКатя има корекция на бюста и на устните. Снимка: e-vestnikКатя закачливо се надупва към човек от публиката да развърже роклята й, за да покаже прелести. Снимка: e-vestnikМитьо Пищова – тежкият председател на журито на конкурса. Снимка: e-vestnikУчастничката в “Мис Силикон”, която си избра да разцелува Киро Скалата, а той се нахвърли върху бюста й. Снимка: e-vestnikПобедителката Йоана е с гръдна обиколка 105 сантиметра. Снимка: e-vestnikСестрата на бившия травестит Урсула – Силвия, бе сред най-атрактивните участнички. Снимка: “Мис Силикон”Претендентка в конкурса, която получи най-много подаръци от Киро Скалата. Снимка: e-vestnikКиро Скалата целува гърдите на една от участничките. Снимка: e-vestnikКиро Скалата във вихъра си – дърпа със зъби сутиен, за да стигне до силикона. Снимка: e-vestnikКатя не се срамува да показва изцяло прелестите си. Снимка: “Мис Силикон”

Петнадесет претендентки излизаха една по една в три тура. В кръга по бельо, разбира се, се видя най-добре коя от дамите е с най-пищни силиконови гърди. С много викове и подсвирквания бе посрещната първата и най-запомняща се участничка – Силвия. След като водещата обяви, че дамата е медицинска сестра, мъжките викове заглушиха музиката. Тя се оказа сестра на бившия травестит Урсула, който в новия си мъжки имидж пищеше отстрани, че сестра му е най-хубавата. Изредиха се бивша танцьорка, модели, момичета за които не стана ясно с какво се занимават и изненадваща претендентка без силикон. „Нямам, но ного бих искала да си сложа”, обясни тя.

Като на всеки конкурс и този не мина без въпроси от журито. „Не ги питайте за световния мир”, предупреди водещата Мариана. „Защо реши да си сложиш силикон?”, питаха няколко от претендетките. „За да се чувствам добре”, изненадващо отговаряха повечето момичета.  На провокацията: „Какво може да постигне една жена с помощта на силикона?”, една от претендентките бе категорична: „И без силикон можи да се пустигни”.

На въпроса затова какво още биха променили в себе си, повечето дами отговаряха: „Носа”. „Казват, че това променя сексуалния живот”, обади се водещата Мариана, която преди време обиколи телевизиите да разказва за коригирания си нос. „Ох, дано”, изкиска се къдрокоса претендентка, която подробно обясни, че скоро ще се подложи на такава операция. Последва математически въпрос за една от участнички: „Колко е 2 плюс 2 по 2?”. „Ами моето любимо число е осем и това е рождената ми дата, така че това е отговорът”,  уверено заяви силиконова девойка.  „Във втори клас учим, че първо се извършва умножението”, изсмяха се от журито. Водещата веднага обаче защити претендентката, че тя не е дошла тук, за да смята. „Това да не е IQ тест, ааа!”, възмути се Мариана.

Катя не се срамува да показва изцяло прелестите си. Снимка: “Мис Силикон”

Киро Скала, който е най-популярният любител на огромни силиконови цици, също бе в журито, но не се поинтересува от интелекта на момичетата. При вида на по-обемни бюстове, Киро крещеше: „Давай, ела насам!”.  За негово щастие една от претендентките получи задача да си избере мъж от публиката, който да я целуне. Пищната девойка се насочи към Киро, който веднага я награби и нацелува гърдите й.

Награждаването на финала беше малко объркващо, тъй като водещата не знаеше какво печелят подгласничките. „То не е и важно”, опита се да се измъкне Мариана. Ясно стана, че три от силиконовите момичета ще ходят на международни конкурси. А Киро Скалата подари колело на една от претендентките. „Обичаш ли да яздиш?”, закачливо я попита той. „Обичам да яздя жребци като теб”, закачливо отговори девойката. След неясното награждаване, бе обявена баш „Мис силикон”. 105 сантиметровата обиколка на Йоана Христова, грабна журито. В публиката шушукаха, че си е имплантирала по 500 кубика силикон във всяка гърда. А тя сподели, че освен силикон има и интелект – знае пет езика и учи право.

След шоуто по-свенливите участнички си тръгнаха, други минаха през „скенера” на Митьо Пищова, който се натискаше да се снима с момичетата. Превъзбудени от участието част от девойките пък показаха изцяло прелестите си. „Тази година 400, догодина 600  кубика!”, пожелаваха на участничките гости на конкурса.