СЪЛЗИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЛИКНАХА. Всички знаем за рака, но това се криеше. Обичаната от всички водеща Нана Гладуиш е

1
133
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Драматичната съдба на Нана Гладуиш не се изчерпва само с битката ѝ с рака, който преди пет години тя успешно пребори, но през 2017-а отново призна, че се е завърнал в тялото ѝ.

Още раждането на варненката е белязано от страховита драма, която преживяват нейните родители. Бременността на майка ѝ с нея била напълно нормална и преминала без симптоми, че нещо не е наред. Щом влязла в родилната зала и лекарският екип извадил Нана, се оказало, че няма пулс и не диша. Медицинската диагноза за подобни случаи е асфиксия – безсъзнание, което се дължи на липса на кислород. Като по чудо обаче Нана проплакала и оцеляла, въпреки че семейството очаквало най-лошия изход.

Като дете също не могла да се радва на безгрижие, подобно на връстниците си, защото придобила специфично заболяване, от което заеквала и почти не успявала да контактува нормално. С много воля бъдещата тв звезда преминала и през това премеждие, а за щастливия изход била благодарна на съдбата, защото иначе мечтаната от нея телевизионна кариера щяла да бъде невъзможна.

В момента Нана се намира по средата на втората си битка с онкодиагнозата, като този път лекарите намериха злокачествен тумор в другата ѝ гърда.

Водещата на „Съдебен спор“ премина през тежка химиотерапия, а следващите стъпки от лечението ѝ все още се обмислят от специалистите. Самата Нана споделя, че макар да е минала веднъж през деветте кръга на ада, отново изпитвала страх, най-вече свързан с нейния малък син.

Вижте и това: Много тежка новина за Нана Гладуиш! Цяла България се моли за любимата водеща!

За да се избави от него, Гладуиш започнала да посещава и психолог, който ѝ помагал по-лесно да преминава през изпитанията. Този път обаче била малко по-обезверена, защото не получила очаквания знак от покойния си баща, който при първата битка с рака ѝ се явил и подсказал, че ще оздравее, пише Пик.

„Този път не се появи и аз дълго време страдах, дори проявявах гняв. Когато човек е бесен, е способен да се обърне срещу всичко и всички. След целия гняв и упреци: „Татко, къде си, защо ме изостави?“, се смирих и си казах, че явно той е продължил напред“, споделя Нана. Тв звездата все още не знаела какво я очаква в бъдеще, но се зарича, че ако умре, то ще е след рака. „Може да е с 5 секунди по-рано, но ще умре преди мен“, казва с типичния си ироничен тон водещата.

Източник: буболечко