Димитър Желязков пратил писмо до Гешев: Хайда да не се търсим, че и аз знам на кого съм давал…

1
142
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Наш източник в Спецсъда ни довери, че днес там са получили писмо от Димитър Желязков по прякор Митьо Очите, в него той настоявал пред Прокуратурата да го оставят на мира и да спрат да го търсят, защото му писнало всяко лято по едно и също време някои хора да правят едно и също.

Ето какво е написал Митьо Очите в писмото адресирано до зам. прокурор Гешев:

Няма да вземете Несебър и региона господа политици им написал Митьо Очите и не ме карайте, аз да излизам сега пред медиите в чужбина и да обяснявам какво и как се прави в България по време на избори и как преди всички избори се извървявате половината партии през Поморие и Кошарица да ви ставам спонсор на предизборните кампании. Знам, че на Валери Симеонов и хората му оня хотелиерчето с очилцата бившо ДС ченге много им се иска да завладеят курорта и да ме няма, но не са познали Митьо Очите пак ще се върне, а както знаем в политиката вечни няма.

И хайде вече да не се търсим, господа прокурори, че като започна да говоря тук където съм, ще се чуе в цяла Европа.

Защото тука не са корумпирани всички като вас. Бях обявен отново за ръководител на ОПГ, без дори да имате и едно доказателство, но този път номера няма да мине и ако не прекратите търсенето ще започна да подавам данни и цифри на други прокурори какво и как вършите вие в България, че ми писна. Ние може и да сме пораснали на улица, да сме правили бизнес на улицата, но при нас има чест и кодекс, докато при вас, явно и това вече го няма.

Искате едни пари пак да завлечете и да вземете курорта, защото сега чувам, че сте търсили и някакъв човек, който бил общински съветник и участвал в моето ОПГ, онова за което за пореден път ме обвинявате, но истината е че искате да вземете Несебър и Слънчев Бряг и дори предният път за това ме стреляхте, но оживях, сега пак сте тръгнали да завладявате курорта под давлението на Валери Симеонов и хората му, сигурно и със знанието на премиерът Бойко Борисов, но както знаете аз няма да се дам този път, защото няма за какво да ме обвинявате точно мене, защото аз си излежах вече присъдата, а пари на никой няма вече да дам. И между другото вече съм си купил шлифер, за да има къде да ме хванете.

Димитър Желязков