Циганско проклятие тегне над Венета Райкова – вижте какво я сполетя!

1
123
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Венета Райкова съвсем неслучайно вярва в невидимото. Самата водеща многократно се е убеждавала, че има сили, които влияят в живота й и го направляват в различни посоки.

Преди време дори сама се опитала да се избави от проклятие, което обаче така и не било свалено изцяло от плещите й. На него Райкова преписва и развода си с Тихомир. Случката навярно е останала далеч в спомените на Венета. Разказала я на приятелки след време, когато вече била семейна. Тогава им споделила, че веднъж срещнала врачка и отказала да й даде десетачка за стръкче увехнал здравец. Мургавата баба се вбесила и пророкувала зад гърба на водещата, че тя никога няма да се ожени. Проклятието за една бройка да се изпълни, ако Тихомир не бил по-упорит. С месеци ухажвал телевизонерката, преди да успее да пробие защитната й стена, писа „Уикенд“.

Спомням си колко се зарадвах, когато хванах букета на сватбата на моята приятелка – астроложката Оксана.

Тогава бях сама и много исках най-сетне да срещна правилния човек. В същата година срещнах Тишо и заживяхме щастливо. Но ме застигна старо проклятие, по-скоро го застигна него. Размъти му се мозъкът и той подаде молба за развод. Трябваше да се изнеса от общото ни жилище в апартамент, което още се довършваше от строителя. Бях сама в цялата сграда. Още не бяха пуснали тока и водата. Страшна мизерия, но нямаше какво да направя. Отказвах на поканите на мои приятели, въпреки че после съжалявах. В крайна сметка се събрахме отново с Тихомир, но и до днес не пропускам да му връщам за причинената болка. Би трябвало да си е извадил правилните поуки след тази негова грешка, обяснявала е за този момент от миналото си водещата.

Журналистката си признава, че в онзи период е изпаднала в тежка депресия и се опасявала да не остане сама завинаги. Чертаела тъжни прогнози, а и още нямала сина си Патрик.

Отговорът за това какво толкова намира в Тихомир, се крие вътре в него. Търпелив и добър човек е, който винаги успява да я укроти. Разбрах, че е за мен, още щом го видях да се разправя с всякакви майстори и ремонти, с чиновници в общината и с други досадни дреболии от ежедневието. Самата аз изобщо не съм оправна в живота и се нуждая от някой, който да действа вместо мен, признава капризната телевизонерка.

Родената в Попово блондинка толкова бърза да се обвърже с кроткия бизнесмен, че дори е готова да се лиши от официалната церемония. Приема, че така може да избегне циганското проклятие. Семейните й отношения се сплотяват след раждането на единствения им наследник Патрик, който според Венета прилича изцяло на нея. Малкият й е одрал кожата и характера.

„Вкъщи е царството ни с Патрик, а Тишо само ни угажда, защото не може да се справи и с двамата. В никакъв случай обаче не бих родила отново. Не смятам, че мога да гледам повече от едно дете”, отсича Райкова.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари