Копирайтинг

1
189
Добави коментар
Kalin_Georg
Kalin_Georg

Вашият сайт е вашият живот? Инвестирате в него вашето време и вашата душа? Доброто присъствие за всеки сайт е много важно и тази популярност се постига по различни начини.

Нашата цел е привличане вниманието на читателя, проучване на Вашата марка продукти или услуги, повишаване рейтинга на сайтове в интернет търсачките.

Текстът на сайта е един от ключовите фактори. Без него всеки сайт, дори и с най-креативния дизайн няма да остане дълго в мрежата. Текстът е ясен за всички и изпълнява задачата си – да обяснява, помага, информира, убеждава и мотивира.

Затова ви е нужен добър копирайтър, който да създаде уникално и визуално добре подредено съдържание. Добрият текст е една структурирана информация със заглавие за примамка, което позволява на потенциалния клиент да подчертае интересните за него моменти.

Целта на копирайтъра е да създаде текст, който да донесе на клиента максимална печалба и привличане на по-голяма аудитория. Без рекламните статии популяризирането на продукт или услуга е почти невъзможно.

Затова нашите текстописци пишат качествени текстове за вас, след като са проучили вашата ниша и конкурентна среда. Изучили са целевата група и нейните функции. Следователно нашият текст, в зависимост от зададените задачи, може да оформи образа и да стане популярен за хората.

Предлагаме широк спектър от услуги:

Запознаване с продукта или услугата – намиране на подходящи източници (интервюта, проучвания, фотографии) с необходимата информация. Проучване на дадената сфера, конкуренти, структура, заглавия, дизайн и др.

Статии и текстове за рекламни кампании, презентиращи дадени продукти и услуги, кратко и ясно, с цел тяхното популяризиране.

Технически текстове – описание на технологични процеси, използване на определена терминология, разбираемо и ясно.

Съдържание за уебсайтове – създаване на кратки описания за социалните мрежи, ревюта на продукти, поддръжка на блог.

Създаваме информационни текстове – прегледи на филми, ревюта на книги, брошури и др.

Редакция на текстове – стилистиката и логическата връзка на изреченията в текста е нещо много важно, за да се запази смисъла на текста.

Корекция на текста – важно е един текст да бъде грамотно написан, коригират се граматическите и правописните грешки в текста.

Оформление на текста – текстът трябва да бъде визуално издържан, да привлича вниманието на потребителя.

Рерайтинг – статии на база готов текст, ако нямаме готов източник се заемаме сами да намерим такъв.

Защо да изберете нас?

Качествена работа – разчитаме на качеството повече отколкото на количеството.

Бързина – в рамките на 2-3 работни дни ще получите готов материал, който незабавно може да бъде публикуван.

Професионализъм – познаваме спецификата на публикуване както в печатни издание, така и в уебсайтове.

Довеждаме всичко докрай! Текстът ще бъде обработен така, че да отговаря напълно на желанията на клиента. Ние не оставаме работата си недовършена, приключваме я докрай. Ако клиентът поиска корекции на текста, ние незабавно изпълняваме желанието му, за да остане доволен.

Задачата на нашите текстописци е да напишат качествен текст, който напълно отговаря на нуждите на клиента. Нашата цел е да работим така, че клиентът да ни потърси отново.

Стъпки за създаване на готов текст:

Стъпка 1 »
Стъпка 2 »
Стъпка 3 »
Стъпка 4 »
Стъпка 5 »

Запознаване с тематиката на искания текст
Проучване на нишата на пазара, аудиторията, намиране на подходящи източници.
Създаване на вече готов текст.
Редакция, корекция и оформление на текста.
Одобрение от клиента и финализиране на проекта.