Онлайн маркетинг и социални мрежи

1
211
Добави коментар
Kalin_Georg
Kalin_Georg

Усвоявайки силата на маркетинговите фундаменти в социалните мрежи, ние от North West Coders ще Ви помогнем да увеличите Вашите онлайн позиции.

Ние предлагаме професионални услуги, свързани с маркетинг в социалните мрежи, поддръжка на Facebook страница, Instagram профил и реклама в Google Adwords.

Интернет маркетингът е приложение на всички аспекти на маркетинга в глобалния интернет, което засяга основните елементи: продукт, цена, място на продажба, промоция.

Основната цел на ефективния интернет маркетинг е да се постигне максимален ефект от целевата аудитория на уеб сайта на компанията.

Интернет маркетингът (онлайн маркетинг) е основният компонент на електронната търговия, голямото му предимство е интерактивността, точността на насочването, възможността за подробен анализ, който ви позволява да увеличите максимално растежа на реализацията на сайта и възвръщаемостта на инвестициите.

Нашата компания предлага инструменти за интернет маркетинг, предназначени да помогнат на Вашия бизнес.

Оптимизация за търсещи машини (SEO ) – привеждане на сайта на първите страници на търсачките на избрани целеви заявки. Потребител, написал ключова заявка в полето за търсене, вече се интересува от услугата или продукта. Пристигайки на сайта от търсенето, посетителят става потенциален клиент.

Контекстуалната реклама е вид интернет реклама, тя се показва в търсачките, когато се въвеждат ключови запитвания, и в тематичните страници на сайтовете на партньорските мрежи. Както при случаите на оптимизиране на търсещите машини, рекламодателят получава заинтересовани потребители.

Медийна реклама – вида на анимацията,  графичната интернет реклама, насочена към увеличаване на лоялността на аудиторията към марката и укрепване на имиджа на компанията.

SMO и SMM (социални мрежи) – работещи със социални мрежи и общности, има за цел да привлече посетители на сайта и да увеличи лоялността.

Вирусният маркетинг е метод на рекламиране, където основният канал е получателят на самата информация. Тя се осъществява чрез създаване и поставяне на развлекателни площадки на необичайни видеоклипове, флаш игри и друго съдържание.

Директен маркетинг чрез електронни бюлетини и RSS емисии.