Задържаха мъж за притежание на наркотици, побой и грабеж на свой колега

1
141
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

27-годишен мъж е задържан за притежание на наркотични вещества, побой и грабеж на свой колега, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

На 23 август в Районно управление – Несебър е получено съобщение от 52-годишен мъж от с. Главница, обл. Пазарджик за това, че на територията на хотел в Свети влас, където работи, е ударен с метален прът в областта на главата от свой колега, като му е отнета сумата от 880 лева.

В резултат на бързите полицейски действия е задържан извършителя на грабежа – това е криминално проявения И.Ш., 27-годишен от Нова Загора, в когото е открит плик с 96 таблетки амфетамин.

Пострадалият е откаран до УМБАЛ – Бургас, където след преглед по собствено желание е освободен за домашно лечение. И.Ш. предал с протокол за доброволно предаване сумата от 110 лева, част от ограбената парична сума. При извършения оглед на местопроизшествието е открит и металния прът, с който е извършено деянието.

27-годишният мъж от Нова Загора е задържан за срок от 24 часа. За притежаването нанаркотици е образувано бързо полицейско производство, а за извършения грабеж – досъдебно производство.

 

https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/496517