Плевен и Плевенска Епопея 1877г.

1
152
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

ПРОГРАМА

Дата: 28.10.2018

Престой: Еднодневна

Цена: 32 лв.

1 ден София – Плевен – София
Отпътуване в 7.00 ч. от пл. Сточна гара по маршрут София-Плевен. Пристигане в Плевен. Град Плевен е разположен в централната част на Мизия, равно отдалечен от река Дунав и Стара планина. Той е административен център на Северозападния регион. Най-ранните следи от живота и дейността на човека по тези земи се отнасят към края на петото хилядолетие пр.н.е. Многобройните археологически находки са свидетелство за високата материална и духовна култура на траките, обитавали хилядолетия този край. Сред тях е най-голямото златно съкровище, открито по българските земи – Вълчитрънското, състоящо се от 13 съда с култово предназначение с общо тегло 12,5кг. Посещение на Панорамата „Плевенска епопея 1877г.”, открита през 1977г. в чест на 100-годишнината от освобождението на град Плевен. Тя е изградена в парк-музей „Скобелев” върху самото бойно поле и пресъздава по неповторим начин епически моменти от сраженията в последната руско-турска война. Свободно време за разходка и обяд в обновения център на града. Отпътуване за София. Пристигане вечерта.

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус;

Панорамна обиколка на Плевен;

Екскурзоводско обслужване;

Туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

Разходи от личен характер;

Входни такси за посещаваните обекти:
– Панорама ”Плевенска епопея 1877 г.” – 5 лв;

Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.  

Отстъпки:

Дете до 12 г. – минус 4 лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека;

Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;

Лица над 70 годишна възраст не подлежат на застраховка;

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;

Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;

Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция  не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160173150000009/05.11.2017 на ЗАД „Алианц България“ – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец“.