Времето е Пари и Има ли Изход от Матрицата ?

5
218
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Чудили ли сте се някога какво са парите? Само си помислете за себе си и не вземайте готовото  от наложените ви идеи. Тези, които казват, че парите са израз на стоки и услуги и т.н. Това не е така и тези образи ви се налагат, за да ви мамят. Сега ще обясня: За да имате пари, работите, и цял ден не сте ангажирани с нищо освен работата, която вършите. Същото важи и за огромното мнозинство от хората на планетата. Какво означава това? Да, това означава, че парите са еквивалент на вашето време. Времето е най-ценното нещо, което имате. Тъй като си ограничен брой, и повече няма. Върнете го също няма да работи. За всичко в този свят плащате вашето време. Дори в един затвор се наложи да отнеме време. Време = живот. Средният човек печели 100 лева на ден. Това се отнася до човек от работещата професия, който произвежда реални ценности.Следователно денят на човешкото време е 100 лева. Въз основа на това можем точно да изчислим колко пари можете да спечелите за цял живот. Работим от 20 до 60 години, а след това сме на 40 години, в една година получаваме работни дни и получаваме, че за един живот един човек печели 1 500 000lv . И ако къщата струва 1 000 000 , тогава 1 000 000 струва живота на един човек. Също така можем да определим точно реалната стойност на всеки продукт. Същата къща. Това е толкова, колкото човешкото време,загубено върху  него. Но какво ще кажете за петрола и газа? Нефт, газ, въглища и др. това означава намаляване на времето за производство, подобно на много механизми, и тяхната цена е също толкова лесно да се изчисли. И търговията с тези ресурси е търговията с времето на вашите деца, внуци, пра-внуци и всички следващи поколения.

Те няма да имат средства за намаляване на времето за производство, което означава, че ще се изразходват повече лично време за производството на едни и същи стоки и те ще бъдат по-малко способни да направят нещо за живота си. Включително храна. И като последица, масовото измиране от глада и войната за храна. Разбрали сте. Но между другото, много хора го разбират на подкорално ниво и затова са готови на убийство заради пари. Времето на някой друг няма да  се добави към живота ви, но ще го направи по-светъл, по-удобен и по-приятен. В допълнение, времето, необходимо или откраднато, може да бъде насочено към популяризирането на вашите идеи. И хората ще ги изпълняват. Сега основното нещо:

Как функционира цялата глобална финансова система? Вие произвеждате стоки, плащате разходите си и след това слагате процента си отгоре. И това зависи само от вашата алчност. Колко искаха, толкова много и заграбиха. Какво означава това? Да, това е интерес от заем. Да, да, можете да дадете на процент не само на пари, както правят банките. Но и вещи. И това е основната „засада“. Това е лихвата по кредита, която ви позволява да откраднете времето. И за тази цел е измислена. И вярвайте, че каквото и да правим, каквито и да е икономически модели, които да намалят този процент. Винаги всичко ще се развива според една схема. Именно поради този интерес този, който работи, плаща за комфортния живот на хората, които го управляват. Не сте забелязали, че тези, които осигуряват интересите на тази система, нямат проблеми с парите. Всъщност този процент не трябва да бъде. Тогава всичко ще започне да се подобрява. И парите трябва да се появяват само след като лицето е свършило работата или направило стоките. А не предварително, както се прави сега. Сега разбирам защо се надявам, че цялата тази система е сама по себе си паразит. И успехът в нея се постига от онези, които по-добре паразитират. И най-опасните паразити на върха на пирамидата. Да  установите кои са те, сега за вас няма сложност. Да, е ясно, че времето на академика и времето,на  товарача имат различна стойност. Но всичко е наред. Има ясна система, която позволява всичко това да работи без провал. И с тази система основната стойност е Личността. Не злато, не диаманти и какви други неща. А човекът. Парите трябва да бъдат обезпечени с реална действителна  човешка трудова дейност- истинско работно време. Това е основната стойност.

Времето е Пари и Има ли Изход от Матрицата ?

Всичко останало е ценно само докато хората го смятат за ценно, включително златото. Е, помислете какво в крайна сметка ви дава то?  Нищо. Неговата стойност в съвременното общество е, че хората, които го  приемат за ценно, се съгласяват да отделят време за притежаването му. Този мит за неговата стойност е внимателно поддържан. Това, че хората ще станат най-силните на планетата, ще въведат първо икономически модел, при който няма да има лихва по заемите, парите ще бъдат осигурени с истинско работно време и ще бъдат издавани само след действително произведена работа.